Поліцейські на «Пріусі» гнались за «Жигулями» і врізалися в «Форд»

Поліцейські на «Пріусі» гнались за «Жигулями» і врізалися в «Форд»

Поліцейські кажуть, що хотіли наздогнати машину, що перебувала у розшуку, невдало розвернулись і зіштовхнулись з «Фордом».

Аварія сталася сьогодні, 5 жовтня, близько 13.00 на Немирівському шосе, неподалік тролейбусної зупинки «Вулиця Чехова». 
На дорозі поліцейська машина з розбитою передньою частиною та «Форд Фокус» з подряпаними водійськими та пасажирськими дверима.

У Форді спрацювали подушки безпекиЗа словами водія «Форда», він їхав по Немирівському шосе в сторону центру міста. 

Відео дня

— Їхав в крайній лівій смузі. Поліцейський автомобіль, що рухався в протилежному напрямку, почав розвертатися через подвійну суцільну лінію і в'їхав мені в бік, - каже він.


Чому поліцейські раптом вирішили їхати в протилежний бік, розказав коп, що був за кермом «Пріуса»:
— Ми так різко розверталися, бо побачили машину, сірий «Жигуль», який був в орієнтуванні. Він їхав в сторону центру, ми намагалися розвернутися і допустили зіткнення, - пояснив поліцейський.
На місці ДТП зібралось багато людей. Кілька чоловіків сварились з копами через те, що ті довго оформляють аварію.

За словами прес-секретаря патрульної поліції Тетяни Фіщук, поліцейські на службовому авто «Тойота Пріус» відпрацьовували виклик та їхали з проблисковими маячками. 
- Зараз наші співробітники з відділу ДТП проводять розслідування на місці аварії, - каже Тетяна Фіщук.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Didorenko Ruslan

    У мене є питання. Якщо відбувалося переслідування т.з. то на патрульному авто повинен бути ввімкненим поблисковий маячок червоного кольору, і вони мають право відступати від деяких вимог ПДР.



    ПДР 3.2 Якщо на такому транспортному засобі увімкнено проблискові маячки синього і червоного або лише червоного кольору, водії інших транспортних засобів зобов’язані зупинитися біля правого краю проїзної частини (на правому узбіччі). На дорозі з розділювальною смугою цю вимогу зобов’язані виконати водії транспортних засобів, що рухаються в попутному напрямку.

    Напроти "гроша" немає розділювальної смуги.  Там подвійна суцільна. Питання що в цей час робив "фокус" в лівому ряду? ? ?

    Юлия reply Didorenko Ruslan

    Якщо були ввімкнені червоні маячки ,то чому жодна машина не прижалась.Виходить всі сліпі чи дальтоники? Або хтось обманює?Бути чесним в нашій країні стає розкішшю!!!.....

    Oleksandr Stoliarov reply Юлия

    О ще одне прибігло і свою  думку тут за правду видає, ще й пробує на основі цього когось осоромити у чомусь..

    Прочитай ПДР, спочатку, потім отримай посвідчення водія, а тоді вже і подискутуємо... А зараз я тебе посилаю на кілька коментарів вище, де все розписано, чому двомісячні - уроди, які через своє незнання поставили під загрозу життя і здоров"я людей

    Анонім reply Didorenko Ruslan

    форд никак не мог видеть ни маяков ни намерений полиции , так каким образом он должен был их пропустить? полиция при исполнении, обязана обеспечить безопасность при использования оружия , вождении авто и т.д. пусть и могут проехать на красный , но обеспечив безопасность участников дорожного движения .   с чем тут можно не согласиться ?

    непонятно ( как бы ещё на того водителя ремонт не возложили ...
  • Анонім

    Скоро батькам дітей, які намагаюиься працювати в новій поліції щей машини для роботи дітям доведеться купувати. Права купили, місце і в поліції купили тепер черга за автомобілями...
  • Анонім

    LOL...
  • Юлия

    Правила тільки для звичайних водіїв.А для поліції ...розступись море ....Куди було дітись водію, якщо він рухався в колоні...А хто не бачив ,як це сталось,хай краще не коментує...Завтра на місті водія буде він,"якого буде захищати нова поліція, яка ніби-то женеться за привидом..."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up