Під Немировом загорівся пасажирський потяг

Під Немировом загорівся пасажирський потяг

У Немирівському районі на лінії Вінниця-Гайворон горить пасажирський потяг. Сталося це ввечері 20 травня. Очевидці кажуть — палають три вагони із чотирьох.  

 

Близько 19.00  до редакції RIA подзвонив чоловік і сказав, що на колії Вінниця-Гайворон бачив потяг, що рухався повз берег Бугу увесь задимлений.

— Я із друзями рибалю по іншу сторону річки. Повертаю голову - і бачу, що колією катиться потяг. І він горить! - розповідає по телефону Дмитро Рябов.

Дмитро вважає, що у потяга загорівся локомотив. Вже близько 19:40 до вагонів під’їжджає пожежна машина. Але дістати до палаючих вагонів пожежники не можуть - занадто крутий схил у тому місці, де потяг зупинився. 

Відео дня

— Місцеві жителі кажуть, загорівся у Семенках. А потім скатився колією у низину. Тут ми його і побачили, - розповідає Дмитро.Далі, на очах Дмитра якийсь локомотив відтягнув потяг у сторону Семенків.  Володимира Сиваника журналісти знайшли через соцмережі. Він - один із пасажирів потягу.  Каже, той загорівся о 18.30.— У потязі 4 вагони та близько 400 людей.Їхали у сторону Гайворона. Коли загорівся тягач, людей висадили у Семенках, - каже хлопець.

Люди чекали у полі на новий поїзд близько  двох годин. О 20:40  він нарешті прибув.

 - Ми вже їдемо, вагон тхне гар'ю, - написав журналісту Володимир о 20:50. 

Тим часом на Фейсбуці у групі "Поїзд Вінниця-Гайворон" Іван С. написав, що поїзд забрав не усіх пасажирів зі станції:

 - Нарешті прислали тепловоз зі сход,у і один вагон дизеля поїхав під тепловозом. Три вагони відчепили... Пасажирів втулили в один вагон, було дуже тісно... За пасажирами, які їхали до Ситківців, приїхав автобус... 

О 20:40 за пасажирами прибув новий потяг. Після двох годин очікування у полі людей нарешті повезли у сторону Гайворона.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Анонім

    знаючи той поїзд і які там студенти їздять як би менше курили по тамбурах тоб може і не булоб пожежі

    Анонім reply Анонім

    Вогонь прийшов з кабіни
  • Анонім

    Странно и почему он загорелся ведь совсем новый ....был?

    Анонім reply Анонім

    Він був середнього віку - 30 років, а розрахований на 42 роки.
  • Анонім

    Этот надёжнее...

    Мультик про паровоз-букашку

    Анонім reply Анонім

    Вам смішки, а комусь щотижня їздити!
  • Анонім

    От мені цікаво: службовий відсік досить великий, тож вільних півкілометра точно знайдеться. Невже не можна возити якийсь штанг? Поруч же Буг і можна було спробувати самостійно нехай не потушити, але стримати поширення пожежі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up