Перед Центральним мостом зіткнулися дві Audi. Постраждали тільки авто

Перед Центральним мостом зіткнулися дві Audi. Постраждали тільки авто

Аварія сталася на трамвайних коліях, через що утворився затор. У обох автівок пошкоджено передню частину

Сьогодні, 20 вересня, на розі вулиць Соборної та Визволення зіткнулися два легкових автомобіля Audi. За словами свідка, який повідомив журналістам про подію, зелений автомобіль виїжджав з вулиці Визволення на Соборну у бік мосту. А біла автівка рухалася вгору у бік центру.

Зіткнення сталося на трамвайних коліях, що призвело до утворення заторів. Поліцейські, що приїхалина місце події, відігнали автомобілі на тротуар. В аварії ніхто не постраждав.

– Аварія сталася близько 12:25 біля вінницького архіву. Водій на Ауді А8 виїжджав з другорядної дороги, не надав перевагу в русі, через що і сталося зіткнення з Ауді 100. На водія Ауді А8 складено протокол за статтею 124-ю адмінкодексу, – повідомили в прес-службі патрудьної поліції.

  • Порушення водіями транспортних засобів правил дорожнього руху, що спричинили пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових та інших споруд чи іншого майна, тягнуть за собою накладення штрафу від одного до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Igor Alekseev

    Я смотрю, тут до=рена трамвайных европейцев - коментаторов!))) На машину бабла  не хватает, так ходите пешком и дула позатыкайте!

    Daily reply Igor Alekseev

    вижу что крутая авдюха на фото что аж диски разные
  • Daily

    купив корито катай маму папу на своєму полі чи  в дворі чого сюди пхатися.

    Виктория Бабаева reply Daily

    думай что говоришь
  • Daily

    Соборну закрити повністю зробити пішохідну вулицю в Європі таке практикується.Чому люди які проживають там мають вдихати чадні гази.
  • Задунайский Торонтуй

    Это перед мостом, Михайлику?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up