Патрульні вночі ганялись за п’яним водієм Ssangyong з Магістратської до київського мосту

Патрульні вночі ганялись за п’яним водієм Ssangyong з Магістратської до київського мосту
Вінницькі патрульні затримали 28-річного п’яного водія, який намагався від них втекти на великій швидкості.

Про це розказують на сторінці «Патрульна поліція Вінниці» у Фейсбуці.

Сьогодні, 18 квітня, вночі під час патрулювання вулиць, поліцейські помітили, як біля одного з нічних клубів компанія з чотирьох людей сіла в машину. За інформацією поліції, автівка поїхала по вулиці Магістратській на великій швидкості.

Патрульні почали наздоганяти іномарку Ssangyong D20T, яка повернула у напрямку вулиці Київської через міст. Вже через 7 хвилин автівку наздогнали та зупинили.

Відео дня

За кермом був 28-річний чоловік. Патрульні запідозрили, що водій п’яний. Результат стану алкогольного сп’яніння показав 2.39 проміле алкоголю.

Крім того, водій не мав права власності на Ssangyong D20Т, яким кермував. Автівка зареєстрована на його покійного вітчима.

Патрульні викликали евакуатор, який забрав автівку на штрафмайданчик. На водія склали адміністративний протокол.

Під дописом в коментарях правоохоронці додають, що тільки власник має право забрати із штраф-майданчика своє авто. Оскільки власник помер, авто потрібно переоформити.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Докатался итить колотить, Ну что же ты Димон творишь. Жизнь Блатная не из легких. Рано или поздно это должно было случится.
  • Анонім

    Лучше бы двухколёсных отлавливали, которые гоняют ночью. Ибо возникает очень острое желание где то трос натянуть на выстое полтора метра.

  • Анонім

    Он постоянно по городу гонял,и нарушал. Молодцы патрульные.
  • Сулима Олександр

    Автору Ssangyong Korando, а D20T це розшифровка двигуна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:14 Суд залишив під вартою підозрювану в держзраді Віолетту, яка «зливала» розвідувальні дані 18:38 Горіли офіси. Кадри ліквідації пожежі на вулиці Зодчих у Вінниці play_circle_filled photo_camera 18:36 Надзвичайники врятували жінку з палаючого будинку у Жмеринці photo_camera 18:11 «Хочете квітів?» Дружина загиблого воїна з Кирнасівки розповіла про вандалізм на могилі чоловіка play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 17:21 П'яний вінничанин протаранив автівки та намагався втекти від патрульних 17:14 За два роки вінницькі бібліотеки списали майже два мільйони книг російською. Це більше ніж в інших містах 16:25 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:22 У річках України завершився нерест, але рибалки мають дотримуватися норм вилову риби 15:14 Курс «Управління БПЛА»: як у Вінниці навчають збирати FPV-дрони та керувати ними photo_camera 15:06 У Вінниці перекинулась пожежна машина, яка мчала на ліквідацію пожежі на Поділлі play_circle_filled photo_camera 15:00 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:21 Сирський вручив нагороду «Золотий хрест» військовослужбовцю Петру Большуку з Гайсинщини photo_camera 14:04 До 350 гривень за квиток: Скільки коштує доїхати з Вінниці до міст області 13:27 Під час пожежі у Хмільнику загинула жінка 12:19 Раніше судимий чоловік пограбував пенсіонерку у Вінницькому районі та втік до Києва photo_camera 12:05 Секрети найкращих дитячих стоматологів Вінниці клініки "ПАВЛІН"(Новини компаній) 11:48 Вінницький легкоатлет Антон Нагорняк виконав норматив майстра і поїде на чемпіонат світу 11:21 Додому «на щиті» повертається Юрій Добранський з Вінниччини 10:51 Вінницька збірна тхеквондистів увійшла в трійку кращих серед 127-ми європейських команд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up