Один китайський "Чері" зупинив десяток швейцарських трамваїв

Один китайський "Чері" зупинив десяток швейцарських трамваїв
У четвер зранку сотні вінничан спізнилися на роботу. На перехресті вулиці Пирогова і Блока, "Чері" врізалася у трамвай. За ними вишикувалася черга із порожніх трамваїв. Півгодини вони не рухалися.

Сердиті пасажири виходили з трамваїв і йшли пішки. Ще б пак, адже аварія зупинила транспорт в ранковий час пік.

"Чері" і трамвай зіткнулися на перехресті Пирогова-Блока незадовго до дев’ятої години ранку 17 червня. Легковик виїжджав з Блока. "Швейцарець", що їхав у бік Вишеньки по другому маршруту, затис машину на вузенькій смужці асфальту між тротуаром і рейками.

Відео дня
>Дуже швидко позаду них утворилася ціла черга - більше десяти трамваїв. Ланцюжок і "шісток", "п’ятірок" і "двійок" розтягнувся від перехрестя Пирогова-Блока до початку алеї.

Через півгодини рух був відновлений. Приїхали працівники Державтоінспекції і дозволили водію "Чері" відвести машину вбік. Стало добре видно вм’ятину на передньому лівому крилі авто. Трамваю дісталося менше - йому лише здерло з "мордочки" трохи фарби.

Коментувати будь-що водій "швейцарця" відмовився. Водій "Чері" також.

Інша справа пасажири затриманих аварією трамваїв.

- Я вже запізнилася на роботу, - каже вінничанка Вікторія Славська. – Сподіваюся, мій шеф повірить у цю історію з трамваями. Бо якщо не повірить - матиму, що слухати.
Дивіться також:
Географія ДТП на Вінниччині за останній тиждень (карта)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    у меня есть знакомый трамвайщик так они спецом лупят машины хотя и мог остановится,типа по приколу ,трамвай всегда прав,а здесь тоже видно мог бы и пропустить
  • Anonymous

    быстрее сделать машину и разобраться с мусорами)
  • Anonymous

    Если водила китаец и не знает, что трамваю надо дорогу уступать, то это диагноз... Кроме штрафа или лишения прав по 124 КУпАП, должен еще возместить ТТУ простой транспорта.

    Anonymous reply Anonymous

    А ты когда-нибудь попадал в такую ситуацию ?

    Anonymous reply Anonymous

    Водила, имеющий глаза и мозги в комплексе со знанием ПДД Украины никогда не попадет в такую ситуацию

    Anonymous reply Anonymous

    Попадал, но не в такую дурную и тупорылую.

    Anonymous reply Anonymous

    Я нет. И не попаду. ()
  • Anonymous

    Да, китайские машины жгут...

    Anonymous reply Anonymous

    Вони не жгут, це їх жгут, мнут і продают!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up