Обшук Skoda на 600-річчя: водій — без «прав», у салоні — різні номери від авто

Обшук Skoda на 600-річчя: водій — без «прав», у салоні — різні номери від авто
  • У салоні Skoda поліцейські знайшли телескопічний кийок та три різних номерних знаки від інших авто.
  • Водій до цього був позбавлений права керування авто за п’яну їзду. Тепер ним ще займатимуться слідчі.

«Повний обшук.... Порика / 600 річчя. Авто геть коврики познімали», — таке повідомлення з'явилося у водійській telegram-спільноті сьогодні, приблизно о 12:00. Автор також надіслав фото, на якому видно, що чорна Skoda стоїть з відчиненими дверима та багажником, у салон заглядають люди у цивільному.

Через дві години після цього з’явилися нові фотографії події — авто знаходилося на тому ж місці.

Відео дня
ФОТО: ДКВ ДТП/ЗАТОРИ ВІННИЦІ

У прес-службі патрульної поліції Вінницької області про цей інцидент написали таке:

«...за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Skoda Octavia. При перевірці документів поліцейські встановили, що водій позбавлений права керувати транспортним засобом за нетверезу їзду, — повідомляють у поліції. — Спілкуючись із патрульними, чоловік помітно нервував, тож інспектори провели поверхневу перевірку його автомобіля. В салоні машини виявили предмет, зовні схожий на телескопічний кийок, а також три різних автомобільних номерних знаки». Також у прес-службі зазначили, що авто зупинили за те, що водій не був пристебнутий паском безпеки.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка далі буде займатися цією справою.

Патрульні ж доставили чоловіка до відділку поліції та склали на нього адмінматеріали, оскільки він не мав права керувати авто.

Прес-офіцер поліції області Ірина Добровольська зазначила, що кийок відправлять на експертизу, яка покаже, чи є цей предмет холодною зброєю. Також встановлять, чому у салоні були різні номерні знаки.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Юрий Бондарук

    Водителя за решетку! Машину на штраф площадку!     но..) я плохо понимаю, что значит "підозрілі номерні знаки", что в знаках ВИЗУАЛЬНО вызвало подозрение? И почему нельзя в СВОЕЙ машине перевозить (НЕ ПРИМЕНЯТЬ) "кийок", который везу другу в подарок? И....перевозить рыбацкую леску, мотузку, шнур, трос, ланцюг которая выдерживает БОЛЕЕ 10 кг, теперь тоже нельзя? Это ведь тоже признак ХОЛОДНОЇ ЗБРОЇ?
  • jedi knight

    Тільки візуальний огляд, а обшук лише по рішенню суду

    http://glyadyk.com.ua/blog/2017/09/07/ohlyad-transportnoho-zasobu-vidkryjte-bahazhnyk/

  • Yuliya

    В очередной раз показан полнейший непрофессионализм и халатное отношение ,как к закону так и к правам человека в целом!!! На каком основании без санкции на обыск а также понятых сотрудники полиции провели обыск данного автомобиля? А так же на каком основании и по чьему согласию размещаются фото материалы в такие "вшивые" сайтики, коверкающие истинную информацию? Стыдоба да и только!

    Юрий Гуд reply Yuliya

    А с чего вы взяли что понятых не было?  Все правильно они сделали! Минус один "безправный" на улицах города.  Или они должны закрывать на все глаза? Кстати пешеходы и другие участники движения тоже имеют права человека и хотят быть защищены от таких водил!
  • Next

    Ця автівка мала бути поставлена на решт майданчик.

    Yuliya reply Next

    А ты next иди и расскажи ,на какую площадку и по какому порядку нужно забирать способен.только не здесь храбрецом кажись, а прояви отзывчивость и повысь профессионализм сотрудников умник😂😂😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up