Николаевская рыбинспекция врезалась в пассажирскую маршрутку

Николаевская рыбинспекция врезалась в пассажирскую  маршрутку
Произошло это ДТП сегодня в 10.20 на пересечении проспекта Ленина и улицы Дзержинского. По словам водителя пассажирской маршрутки, следующей по маршруту № 34, он ехал по проспекту из Лесков.

 

- Светофор  здесь не работает,  - его ремонтируют, а так, как я ехал по главной, то УАЗ должен был пропустить меня. Но он этого не сделал, а «выскочил» наперерез и в результате – авария. Слава Богу, никто из моих пассажиров не пострадал, - сказал водитель маршрутки, представившийся Артуром.

Прибывшие на место аварии сотрудники ГАИ подтвердили: «виновником торжества» действительно оказался автомобиль рыбинспекции. Кстати, один из ее сотрудников,  находящийся на месте ДТП, недовольно заметил, что прежде, чем, фотографировать аварию, надо спрашивать разрешения у руководства рыбинспекции. Интересно: с каких это пор?..

Не проще ли самому руководству проверить своих подчиненных на знание правил дорожного движения?

Відео дня
iv align="right">Алина Никитина  

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Business networking Basketball Gardening, landscaping Hobbies and crafts Volunteering
  • Anonymous

    а кто там подкалывал" за фотки в "20 минут" ?:) Вон гляди здесь- фотки с ДТП-просто в масть! так что неча:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up