Не радянський автопром і на ходу: які автівки можна придбати у Вінниці до тисячі доларів

Не радянський автопром і на ходу: які автівки можна придбати у Вінниці до тисячі доларів
  • На порталі AUTO.RIA.com ми відібрали десять легкових автівок до тисячі доларів, що їх просто зараз можна купити у Вінниці. У добірку потрапили лише машини на ходу й не радянського виробництва. 
  • У переліку опинилося дві «Мазди», два «Форди» й по одній «БМВ», «Вольво», «Ніссан», «Сеат», «Пежо» та «Кіа». Найстаршій автівці 46 років, наймолодшій — 24. 

Volvo 244 (1978)

Найстарша автівка з нашого переліку, якій цьогоріч виповнилося 46 років. Втім, продавець запевняє, що авто на повному ходу, запускається та їде без проблем. Світло працює, двигун не димить. Коробка також справна, окрім четвертої передачі. Кузов не гнилий. Машина має тріщини на лобовому склі та несправний акумулятор.

Вартість: 600 доларів

Відео дня

Оголошення

BMW 5 Series (1983)

Якщо вірити оголошенню, то двигун «німця» в порядку й працює добре. Коробка не гарчить, передачі працюють без нарікань. Два передні крісла у салоні шкіряні, електрика всюди справна, відремонтоване днище автівки. З мінусів — погнутий капот.

Вартість: 850 доларів

Оголошення

Ford Escort (1985)

Автор оголошення пише, що автівку продає свою. Усі деталі кузова та салону у ній рідні. Двигун та коробка передачі працюють справно. Карбюратор тут з ВАЗу 2108. Гума майже нова. 

Вартість: 950 доларів

Оголошення

Mazda 626 (1986)

«Нормальна машина. На свій вік та ціну краща жигулів однозначно», — пише продавець. Автівка має круїз-контроль, чотири склопідіймачі. З недоліків — потрібен акумулятор. 

Вартість: 950 доларів

Оголошення

Nissan Sunny (1986)

Машина на ходу. Новому власникові дістанеться автівка з вичищеними салоном та багажником, повністю оновленим світлом. Проводка в нормальному стані. Замінені шини на передніх колесах. Ходова в нормі. Тріснуте лобове скло, але їзді це не заважає. 

Вартість: 800 доларів

Оголошення

SEAT Ibiza (1987)

Іспанська автівка наїздила 250 тисяч кілометрів українськими дорогами. Тепер шукає нового власника. В оголошенні пишуть, що машина на ходу. Усі документи на неї, зазначають там же, у порядку. 

Вартість: 900 доларів

Оголошення

Peugeot 405 (1989)

Авто на ходу. Мотор працює. Коробка передач працює. Кузов потребує зварювальних робіт. Автівка вже два роки на простої, оскільки власник на війні. 

Вартість: 800 доларів

Оголошення

Ford Sierra (1989)

«Автомобіль на впевненому бойовому ходу», — пишуть в оголошенні. Стан машини — сів і поїхав. По кузову не гнилий, косметика на 3 із 5. По двигуну, КПП та ходовій — нарікань немає. 

Вартість: 800 доларів

Оголошення

Mazda Xedos 9 (1997)

Автомобіль на ходу. Заводиться та їде. Але погано набирає оберти. Коробка передач автомат. Після придбання автівки потрібно займатись кузовом. 

Вартість: 850 доларів

Оголошення

Kia Clarus (2000)

Продавець вказав, що пробіг автівки становить 260 тисяч кілометрів. Коробка передач — механіка. Тоновані вікна. Запуск двигуна з кнопки. Електропривід дзеркал. Машина заводиться та їде. 

Вартість: 900 доларів

Оголошення

 

Читайте також:

Понад 270 кілограмів сміття на рік залишає по собі кожен мешканець Вінниці

Вода на пляжах «Центральний», «Хімік», «Гонти» та «Вишенське озеро» не відповідає санітарним нормам

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Григорий Пилипенко

    А я придбав би "Волинянку". Для села, де дороги відсутні, саме те. Ще є живі екземпляри?

keyboard_arrow_up