На «зебрі» по Коцюбинського легковик збив трьох 17-річних студенток. Нові деталі ДТП

На «зебрі» по Коцюбинського легковик збив трьох 17-річних студенток. Нові деталі ДТП
  • Минулого вечора у Вінниці сталася аварія на пішохідному переході. Легковик збив трьох дівчат, які переходили дорогу. Двоє із трьох травмованих дівчат — у лікарні.

Аварія сталася близько 19.00 вчора, 8 вересня, на проспекті Коцюбинського. 

Спочатку було відомо про двох потерпілих. На фото з місця події, що одразу виклали у мережу, видно дві дівчини, які лежать на проїжджій частині недалеко від пішохідного переходу. Біля них зібралися люди. Поруч є карета швидкої допомоги. Про це ми писали у матеріалі: Дві дівчини на асфальті та «швидка». На Коцюбинського сталася ДТП.

Відео дня

Сьогодні, 9 вересня, вранці поліції Вінницької області розповіла попередні деталі автопригоди.

Зазначають, що ДТП сталася за участю автомобіля Renault Clio та трьох пішоходів. За кермом легковика перебував 66-річний вінничанин.

— За попередньою інформацією слідства, водій іномарки, рухаючись  в напрямку вулиці Замостянської, допустив  наїзд на трьох 17-річних студенток, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок автопригоди двоє з дівчат госпіталізовані до лікарні. Ще одну 17-річну потерпілу лікарі оглянули у медичному закладі та відпустили додому, 1 кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена причина аварії.

Також у поліції відзначають, що керманич був тверезий. Нині триває розслідування у рамках відкритого кримінального провадження.

 

 

Читайте також:

В одному і тому ж місці. На Хмельницькому шосе вчора сталося дві ДТП

На Келецькій хлопець відволікся на телефон та вскочив під трамвай

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Вадим Дмитриев

    Мудры нарот підозрюваного у зраді зеленскага носится як навіжений.
  • Жора

    А убийство на ул.Пирогова лендровером? Где видео?
    Убийцы поняли можно на дорогах убивать и ничего не будет!!!

    Ols Kat reply Жора

    Полиция покажет видео позже

    Max NonStop reply Ols Kat

    Якби хотіли показати відео, то вже б показали. А так буде відмазуватись мажор, його батя заплатить, кому потрібно, а синочок і далі буде роз'їджатись...!!! 🐲👽.

    Ols Kat reply Max NonStop

    Тут бажання полiцейських нiчого не значить. Просто вони повiльнi. Ось приклад вiдео, яке полiцiя пiзно розмiстила: https://vn.20minut.ua/Kryminal/na-geroyiv-krut-pograbuvali-vinnichanku-dopomozhit-vpiznati-pidozryuva-11425761.html

  • Ols Kat

    Хто видав права слiпому?

keyboard_arrow_up