На Вишеньці асфальтують дорогу та встановлюють парковки (ФОТО)

На Вишеньці асфальтують дорогу та встановлюють парковки (ФОТО)

На вулиці Келецькій розширюють проїзди. Де ще задіяли дорожників у Вінниці, читайте далі.

Вже майже тиждень тривають роботи по проїзду Келецькому. Там розширять цю частину вулиці.

Також на ділянці від проспекту Юності до вулиці Ващука зроблять капітальний ремонт та облаштують нові парковки для автомобілів. Крім того, як обіцяє мер Вінниці Сергій Моргунов, «маємо провести тут капітальний ремонт підпірної стінки, яка знаходиться в досить неприглядному стані».

Відео дня

Вже завершили асфальтувати дорогу по вулиці Стрілецькій від міського Палацу мистецтв до школи-гімназії №30.

Дорожники зараз працюють на Старому місті:

  • в районі площі 8-го березня і до вулиці Маяковського. Там поклали вирівнюючий перший шар асфальту та ремонтують тротуар.

Наприкінці 2016 року від мешканців понад 50 вулиць приватного сектору надійшли заявки на участь у співфінансуванні асфальтування доріг. Жителі тридцяти вулиць вже зібрали свою частку від вартості робіт.

У приватному секторі розпочалось асфальтування доріг за програмою співфінансування.

На 2-му провулку Пестеля (П’ятничани) та частині вулиці Богомольця (Старе місто) роботи вже виконали. Тривають підготовчі роботи по вулиці Максима Рильського.

У планах –  асфальтування ділянок вулиць Івана Франка, 1-го провулку Топольського. Також продовжаться роботи по вул. Замковій, які були розпочаті у минулому році. Новий асфальт планують покласти по 2-гому провулку Черняховського у Сабарові, вулиці Олега Кошового на Кореї, тупику Петрусенка, що на П’ятничанах.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up