На трасі під час обгону «Mercedes» врізався у «ГАЗ». Постраждала дитина

На трасі під час обгону «Mercedes» врізався у «ГАЗ». Постраждала дитина

Дорожньо-транспортна пригода сталась у середу, 20 червня 2018 року, в Хмільницькому районі Вінницької області. У поліції розказали деталі.

Близько першої години дня 33-річний  водій автомобіля «Mercedes Sprinter», рухаючись в напрямку міста Хмільник,  допустив зіткнення з автомобілем «Газ-66».

За попередньою інформацією поліції, водій «Mercedes Sprinter» здійснював маневр обгону.

В результаті аварії 10-річна пасажирка автомобіля «Mercedes Sprinter» отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до Вінницької обласної дитячої лікарні.

Відео дня

—  Водії  пройшли медичне освідування. Вони обидва тверезі, —  кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України. Винуватцю за порушення правил безпеки дорожнього  руху загрожує покарання до 3-х років обмеження волі.

Нагадаємо, у Теплицькому районі «ВАЗ» збив 14-річного велосипедиста.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up