На Старому місті перекинувся позашляховик «БМВ»

На Старому місті перекинувся позашляховик «БМВ»

У Вінниці біля 16 години на площі Северина Наливайка перекинувся легковик. На місце події виїхала поліція.

У мережу вінничани виклали фото та відео із місця ДТП, яка сталася на Старому місті.

Чи є потерпілі та як сталася аварія поки невідомо. У поліції нам повідомили, що екіпаж виїхав на місце події. Подробиці очікуйте згодом.

ОНОВЛЕНО.

Відео дня

- БМВ рухався вулицею Маяковського, водій не впорався з керуванням і здійснив наїзд на остівець безпеки. Потерпілих немає, але БМВ перевернуло на дах. На водія склали протокол за ст. 124 адмінкодексу, - зазначили нам у поліції.

— Причина зупинки, немає сертифіката на радар і на виході чергова наволоч на BMW наробила біди, — пише у фейсбук Володимир Черкас.

Ось відео з місця події:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (62)
  • Михаил Куликов

    Я говорил много раз и жене ведя авто и другим , что это дерьмо еще наделает беды! В темное время суток их замечаешь поздно и вообще какой долбоеб зто предложил?

    Євген Вельгус reply Михаил Куликов

    Європейські норми безпеки дорожнього руху їх запропонували. А їздити треба так щоб контролювати ситуацію на дорозі - це вимога ПДР.

    Таварисч reply Михаил Куликов

    Всю благодарность направляйте вот этому "урбанисту": https://www.facebook.com/perlov.viktor

  • ЯрВол

    В городе много аварий как раз по причине установки островков безопасности. В месте  их установки нужно расширять улицы. Обратите внимание на островки возле урожая со стороны Пироговки. Дорога имеет 3 полосы, потом за счет островков идет сужение до двух полос, и перед светлоыором опять 3 полосы.
    И их края должны быть с плавным подьемом а не с бардюром.

    Игорь reply ЯрВол

    Всё правильно, когда проехал Урожай в сторону Универмага,

    на дороге начинается хаос, из-за островков все начинают перестраиваться, тормозить, сигналить, создавать аварийную ситуацию... плюс пешеходы в том месте постоянно перебегают. и это всё за деньги горожан
  • Ирина Иванцова

    Люди которые ,винят водителя ,дай Бог Вам не быть в такой ситуации.У нас только обсуждать умеют ,а работать и что то полезное ,как то не случилось.Я не завидую ему ,в такой ситуации ,мог бы быть каждый.По этому ,молчите и не  зарекайтесь.Никто не знает ,где его ждет.Ангела Хранителя Вам!
  • Человек

    То что у нас в городе делают с этими островками "опасности", скорее для отмывания денег, чем для безопасности людей. Может от него там и была бы польза, но не с такой кошмарной реализацией. Ведь знаками там закрывает обзор и скрывает за знаками пешехода. у пешехода создаётся иллюзия защищённости, он думает что может безопасно там стоять, а на самом деле там для человека находиться ещё опаснее, чем бы этого кошмарного  препятствия не было. Если б там две-четыре рельсы было вмуровано на метра полтора в землю, то они бы защитили пешехода от машины, а так не достанет машина, так ещё знаком накроет сверху. Из-за островка идёт принудительное сужение полос движения, а мало того что на спуске две полосы сужаются в полторы, так это ещё и в повороте. Зимой в гололёд, кому-то не местному будет очень на нём весело. Если две легковые машины ещё как-то могут разьехаться, то две маршрутки или автобус, уже нет , придётся оттормаживаться и создавать аварийную ситуацию. В нормальных странах, это сделано с умом и безопасно, что даже если машина по каким-то причинам выезжает на бордюр, то она сможет вырулить и его объехать, а не вырвет колесо и понесё дальше неуправляемую в не известном направлении. Тот столбик с трубой в 5 см, не остановит даже запорожец, его машина снесёт и полетит на не дай Бог стоящих на островке людей. Это потенциальная опасность на дороге для всех учасников движения. А тот кто его таким спроектировал- латентный маньяк, либо глупыш. Вед можно же было посмотреть как это  хорошо реализовано в Польше или Литве

    Pavlishin Sergey reply Человек

    Проектувала людина яка не має належного водійського досвіду та неодноразово від нього помічав загалом погане ставлення до автомобілістів.
    Якби можна було - він би взагалі заборонив вїзд автомобілів у місто ))).

    Человек reply Человек

    Человек reply Человек

    Человек reply Человек

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up