На Пирогова легковик збив двох пішоходів, які йшли по «зебрі». Потерпілі у лікарні

На Пирогова легковик збив двох пішоходів, які йшли по «зебрі». Потерпілі у лікарні

На пішохідному переході по вулиці Пирогова сталося ДТП. Там легковик збив двох пішоходів. Потерпілих до лікарні забрали медики.

Про це у фейсбук повідомив Віктор Перлов.

— На нерегульованому пішохідному переході по вулиці Пирогова (в районі будинку 17) біля опівночі стався наїзд на двох пішоходів. Обох доставлено до лікарні у вкрай важкому стані. На момент огляду автомобіль знаходився на відстані біля 40 м від місця наїзду (якщо припустити, що водій дотримувався ПДР – то він цей шлях мав гальмувати). Не робитиму висновків про швидкість, впевнений буде призначена автотехнічна експертиза для її встановлення, однак просто зверніть увагу на пошкодження передньої частини авто — йдеться у повідомленні.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Нагадаємо, у травні на цьому ж переході мотоцикліст збив дівчину.

Відео дня

Вінничанин у своєму пості також зазначає, що ця ділянка проблемна: "водії систематично порушують ПДР" та "нерегульований пішохідний перехід має величезний пішоходопотік".

Чоловік зазначає, що це необхідно виправити. Він пропонує "облаштувати підвищений пішохідний перехід" та зазначає, що у міськраді "ігнорують проблеми аварійності у місті".

 

У поліції тим часом називають трохи інші дані.

— О 23:50 у ДТП на вулиці Пирогова постраждала 23-річна жінка-пішохід, яка потрапила під колеса автомобіля "Hyundai". Попередньо встановлено, що 21-річний водій, рухаючись по вулиці Пирогова в напрямку вулиці Гоголя, в районі перехрестя з вулицею В. Стуса, скоїв наїзд на потерпілу, яка перетинала проїжджу частину в районі розмітки нерегульованого пішохідного переходу, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (37)
  • Инна Винницкая

    доречі його не посадили.
    якщо водій  того хюндая прочитає.
    чувак просто подохни, відчуй всю ту біль рідних і біль  моєї сестри, яку всі відчували у той момент коли взнали.. і досі відчуваємо ми всі!
  • Олексій

    Чому досі не написали хто водій?

    Oksana Urbanskaya Skryshevskaja reply Олексій

    Напевно і не напишуть вже... Шкода..

    Життєрадісної дівчини не повернеш...
  • Анонім

    Да, действительно, при скорости далеко за 100км/ч тяжело разглядеть мелких человечков бегающих по дороге в предусмотренных для этого местах! Особенно, если тебе нас...ть на всех!

    Денис Семерук reply Анонім

    Кстати, бегать тоже запрещено пунктом 4.14 б. ПДД Украины.

    ЗЫ Сегодня видел как невинные ангелы пешеходы, на Соборной неспешно переходили дорогу перед скорой помощью, с включенными проблесковыми маячками... это ппц. Если уже до такого доходит, то выйти на середину дороги, обнаружить что там внезапно появился трамвай и дальше дороги нет, остановится и тупо стоять посреди машин бешено вращая глазами оторванными от экрана смартфона - это просто невинные шалости...

    Анонім reply Денис Семерук

    С этим соглашусь, действительно есть такие. Но писал так, потому что здесь другая ситуация была. И оправдать водителя хотя бы на 1% нет ни одного аргумента! ВИНОВЕН!!!!
  • Денис Семерук

    Очень жаль, девушку и я не оправдываю водителя, НО:  пешеходы у нас сплошь ниндзи, одежда исключительно темных цветов, никаких светоотражающих элементов.. обозначьте себя хоть телефоном. Поймите, что водителя может слепить встречный транспорт(привет быдлоксенону в ланосах, девятках, спринтерах и.т.п.)и вас может быть просто не видно из-за стойки (а у Круза, как и у многих внедорожников, и даже легковушек она огого), смотрите по сторонам, а не в читайте фб на ходу, перестаньте наконец считать зебру продолжением тротуара. Пешеходы - полноценные, но самые непредсказуемые участники дорожного движения.  Это так. Даже мне, водителю с огромным стажем и 100% зрением бывает трудно увидеть и понять логику спешунов. На Соборной пешеходы - это толпы леммингов, не обращающих внимания даже на ОТ. Будьте взаимовежливы. Всем удачи на дорогах.

    Олексій reply Денис Семерук

    Там односторонній рух та підсвічений перехід. Ніякого зустрічного транспорту.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up