На перехресті Галицького і Амосова перевернувся автомобіль

На перехресті Галицького і Амосова перевернувся автомобіль
Фотографії з місця аварії

Автомобіль «Фіат», що рухався вулицею Амосова не пропустив автомобіль «Део», який їхав по Данила Галицького – пріоритетній вулиці. 

Жінка, що була за кермом «Фіата», їхала зі швидкістю 40 км/год. Приблизно о 10.30 вона намагалася перетнути вулицю Данила Галицького, але не пропустила «Део», який їхав по Данила Галицького у напрямку від Хмельницького Шосе. «Део» врізався у правий бік «Фіата», і останній перевернувся.

Швидка прибула на місце і оглянула потерпілих. Обоє водіїв не постраждали, однак жінка, що була за кермом «Фіата», за словами її сестри, перебуває в шоковому стані.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up