На Магістратській водій фури зніс паркан, щоб не влетіти в людей

На Магістратській водій фури зніс паркан, щоб не влетіти в людей

Сьогодні, 4 серпня, близько 12 години, вантажівка “Рено” в’їхала в паркан навпроти зупинки “Героїв Майдану”, що на Магістратській. Водій стверджує, що в машині відмовили гальма, тому щоб під фуру не попали люди, влетів спеціально в паркан

 

- Доїжджаю до цієї ділянки дороги, - каже водій вантажівки, який представився Ігорем. - Бачу, що світлофор показує червоне світло. Тисну на гальма, а вони не працюють! Попереду мерседеси стоять, зліва люди на зупинці, звернув направо у паркан.

На щастя, тоді люди не ходили по тротуару. Тому аварія обійшлася без постраждалих. Слова водія підтверджують очевидці.

Ігор, водій вантажівки- Я бачив все з зупинки, - каже свідок дорожньої пригоди Андрій Риндюк. - Фура почала різко звертати в бік паркану, що встановлений вздовж дороги. Водій, насправді, молодець. Він обрав меншу з “зол”. Тим паче, паркан можна встановити новий, а от людське життя не відремонтуєш.

Відео дня

Патрульні поліцейські від коментарів утрималися. Вони казали журналісту, що тільки приїхали на аварію, та ще не почали опитувати свідків та винуватця ДТП.

- Зараз почнемо оформлювати аварію, приїдуть з міської ради, щоб зафіксувати ушкодження, - розповідає патрульна.

Через аварію утворився затор від повороту на Корею до світлофору біля “Героїв Майдану”.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Валэра - і єтім всьо сказано....
  • Anonymous

    паркан у тебя дома. это дорожное ограждение 2-го типа. ну на крайний случай ограждение пешеходное.

    Svyatoslav Usatyuk reply Anonymous

    "Паркан" для того щоб люди думали про необхідність ремонту паркану парку, куди вже бабло виділили...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up