На Лебединського просять облаштувати “зебру” у місці стихійного переходу

На Лебединського просять облаштувати “зебру” у місці стихійного переходу

У Вінниці місцеві жителі переходять вулицю Лебединського не за правилами. У місці, яке вони облюбували переходити дорогу, просять облаштувати “зебру”.

Про це йдеться у тексті однієї із петицій. Її подав Володимир Нікітін.

Мова йде про облаштування пішохідного переходу по вулиці Лебединського — біля залізничного переїзду та заправки WOG

—Справа у тому, що вже декілька десятиліть у цьому місці на свій страх і ризик безліч пішоходів перебігають дорогу (як мешканці вулиці Могильчака, так і вулиці Чумацька), особливо у час пік. Це може спричинити негативні наслідки, оскільки дорогу перебігають не тільки дорослі, а й діти. Тим паче випадки наїзду машин на людей там були зафіксовані неодноразово. Хочу нагадати, що пішоходи влаштували у цьому місці перехід не дарма, оскільки саме там до вулиці Лебединського примикає вулиця Могильчака, яка є основним шляхом до їх домівок — описує ситуацію автор у петиції.

Відео дня

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Читайте також:

Петиції: маршрутка 11 Б не має ні розкладу руху, ні інтервалу

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (61)
  • Володимир

    Адмін вичисли цих супчиків по коментарям на сайті https://vn.20minut.ua, та постав у чорний список! Щоб не гадили людям у душу!

  • Володимир

    Йомайо мужики, я думав це ви тільки на цій сторінці гидоту пишете! Але подивився в інші новини на цьому сайті, і виявляється Ви кругом гидоту пишете! Отже ви організовані ТРОЛІ! Хто вам заказав зруйнувати сайт "Новини 20 хвилин"? Дуже ница поведінка! Люди сюди пишуть щоб свої проблеми вирішити. А в надсміхаєтесь над людьми!
  • Порошок

    На Лебединського все доволі розумно зроблено в плані безпеки дорожнього руху. Дорога розділена суцільною смугою, прибрали розрив з Залізничним перевулком, прибрали пішохідний перехід навпроти автосалону. Розвернутись тепер можна тільки на перехресті з Привокзальною та Шимка. Дорогу перейти безпечним підземним переходом, хоча я й проти них, але в даному відлюдному місці він є певною панацеєю. Пишуть петиції ледачі колгоспники, які йдуть вздовж рейок з бейзеру і на перехресті з Могильчака перебігають через дорогу.  От де перехід потрібен це через Барське шосе на ту сторону до нових будинків в сторону трьохозерки або Метро, там між переходами більше кілометра

    Володимир reply Порошок

    А навіщо там "зебра"? Там муніціпальний транспор з боку нових будинків! У поля бігати? Зайців з вовками ганяти? Там зебра тільки мішати руху машин буде! Це ж на отшибі, практично Барська траса. Та для цего і трамвай біля будинків пустили. Як за щасття!
  • Володимир

    Щоб зробити фото, довелось зачекати 2-ві  хвилини. Жіночка  бадьоренько біжить через дорогу, незважаючи на транспорт. Співпадіння? Не думаю!

    Особисто бачив, як на вихідних перебігали пацанята з м'ячем на фудбольне поле.

    Чи вам потрібні кроваві жертви?

    Денис Семерук reply Володимир

    Нет, жертвы не нужны. Для этого предлагаю поставить там один экипаж патрульных и штрафовать всех лемингов, на вырученные деньги модернизировать подземный переход. Эта дорога единственная, соединяющая Тяжилов с остальным городом, больше в черте города переездов через магистральную ветку жд нет. Поэтому совет: умерьте свои амбиции и переходите, пожалуйста, по подземному переходу, тех кому он нужен в сотни(если не тысячи) раз меньше тех, кому он будет мешать. ЗЫ вот построят(???) путепровод с ватутина на фрунзе, тогда и вернемся к этому разговору, но сначала надо еще 100500 фонтанов забомбить и засадить сакурами весь город....

    Володимир reply Денис Семерук

    Там даже негде разворота нет, вся Лебединского двойная сплошная! Хотелось бы посмотреть, как патрульные будут за пешеходами бегать по путям! Можно былобы сделать как в Киеве воздушный пешеходный переход возле ж/д еквидука. Ну смотрите сами, я хотел как лучше. Тогда не возмущайтесь что там пешеходы перебегают дорогу, они вас непослушают, вы же их не услышали! Но по ПДД даже если збитый пешеход был неправ, посадят водителя! Так оно и будет, рано или поздно, вспомните мои слова. Так что пусть водители будут осторожны и не спешат там,  это гиблое место, и пусть будут готовы, что прийдеца сесть! Итогда никто никуда не будет спешить! Бабка в "гроб", а водитель в "тюрму", она там рядом! К.Р.А.С.О.Т.А. ! ! !

    З.А.Глядач reply Володимир

    Але водій відсидить і вийде,а рагуль не воскресне.

    Володимир reply З.А.Глядач

    Ну ладнінько, якщо тобі краще відсидіти, ніж зебру влаштувати чи повітряний перехід, то це доросле рішення дорослої людини! Непереборний подяг вбивати людей і сидіти в тюрмі? Так будують країну?

    З.А.Глядач reply Володимир

    Ти зроби хоч п'ять "повітряних" перреходів,рагулі все одно будуть пертися через дорогу. Бо їм так "вдобно".

    Володимир reply З.А.Глядач

    Їй-богу, не ображайся, але ти щось таке дурне лепечиш наче підліток чи неадекватна людина! Тобі кажеш, діти перебігають, молодим мамочкам з калясками немає кудою вулицю переїхати! А в тебе одна відповідь: "рагулі" чи "поц"! Ти часом не гопнік, чи маньяк?

    Петров reply Володимир

    Приведу пример Западного автовокзала. Есть светофор, есть отбойник между потоками.

    И все равно некоторые, как бараны, лезут через через этот отбойник.

    Вывод: оленям сколько переходов не делай, они все равно будут переходить, где им захочется.

    Поэтому это фото говорит только о отсутствии мозга у некоторых людей.

    Денис Семерук reply Петров

    А еще круче пример черновола, от киевской до моста: там уже 3!!! светофора влупили и все равно каждый день какие то олени упорно сунут через через плотнейший двухполосный поток. Это не лечится.

    Володимир reply Денис Семерук

    Вот там уже реально нужна машина патрульных!

    Володимир reply Петров

    То там хоч вибір є! Тут же інша справа. Дайте людям вибір! На приклад от ідуть воно з хуторів попід залізну дорогу (там є грунтова дорога) і як їм Лебединського перейти? Що теж до 5-ї бурси йти до підземного переходу? Хай влаштують перехід через дорогу біля світлофора за залізодорожнім еквідуком навпроти ОККО. Дайте людям вибір! Допоможіть людям! Направте на шлях істинний!

    З.А.Глядач reply Володимир

    Їх потрібно "направляти" шматком гумового шланга.

    Володимир reply З.А.Глядач

    Клас! Давай! А збоку хтось на реєстратор відео знімить і на телебачення пошле із заголовком "Герой дня, або тітушка у Вінниці! Куди диветься Правий сектор?", або "Зразковий батько свого покоління!", чи краще "50-т відтінків Вінниці!"? То може відразу розстрілювати почнеш?

    Петров reply Володимир

    Я вижу по подписям петиции, аж 16 человек желают этот переход.

    Прогнозирую, что эта петиция не наберет и 50 голосов.

    Как и ожидалось, это хотелки пары человек, которым лень идти к подземному переходу.

    Людмила reply Петров

    а ти був хоч раз в тому переході? туди страшно спуститись не то що ввечері але і вдень

    Людмила reply Петров

    голосів мало, тому що на сайті якісь помилки, ніхто не міг проголосувати, їм так напевне вигідно

    Володимир reply Петров

    Добавь и ты свой голос. Или ты чисто на тотализаторах поиграть?

    Как насчет добро людям сделать?!

    Петров reply Володимир

    Зачем я должен добавлять свой голос к бестолковому прожекту? Мне, как водителю зебра там не нужна.

    А если нужна тебе, агитируй жильцов, которые бегают там через дорогую

    Володимир reply Петров

    Хай влаштують перехід через дорогу біля світлофора за залізодорожнім еквідуком навпроти ОККО. Біля світлофора ж можна, це ж перехрестя. Дайте людям вибір, а потім осуджуйте!

    З.А.Глядач reply Володимир

    А що таке "еквідук"?

    Володимир reply З.А.Глядач

    Я мав на увазі "Віадук".

    З.А.Глядач reply Володимир

    То так і пиши,як мав на увазі. Чи ти з тих,що брандспойти називають "трансбоями"?

    Володимир reply З.А.Глядач

    Помилився у значенні слів, прошу вибачення!

    Порошок reply З.А.Глядач

    Стеклокапеты

    Мотолочек

    Гумажка

    Маноез

    Калидор

    Каклета

    Пинджак

    Володимир reply Порошок

    Прикольно? Азбука Логопеда?

    З.А.Глядач reply Порошок

    Манаєз

    Спінжак

    Транвай

    Володимир reply З.А.Глядач

    Ага, зрозумів! Ви у одну школу ходили? А тут нарешті здибались? Поспілкуйтесь, незважайте, певно скучили один за одним!?

    Володимир reply Петров

    Ну тогда терпи, что они там бегают! Наслождайся, все включено!

    "А в тюрме сейчас макароны" 😉
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up