На Київській під колесами вантажівки загинула жінка

На Київській під колесами вантажівки загинула жінка
На пішохідному переході поруч із зупинкою «Друга міська лікарня» сьогодні, сьомого жовтня, вантажівка «ДАФ»збила 41-річну жінку.

Продавчиня з магазину, що працює поруч з цією зупинкою, каже, що все сталось дуже швидко, саму аварію вона не бачила. Місцеві жителі нарікають, що світлофор на цьому переході дуже швидко змінюється.

- Ледве встигаєш перейти дорогу і загоряється червоний. А автомобілі зриваються з місця як навіжені, - каже вінничанка.

Коли журналіст прибув на місце події, тіло жінки з переходу вже забрали, але через аварію рух машин на Київський все ще був затруднений.

Відео дня

За словами працівника Державтоінспекції, жінка померла на місці зіткнення. Водій вантажівки з місця події не зникав. Зараз проводяться слідчі дії.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Дарья

    А де вантажівка з місця події? Дуже шкода жінку, нехай земля їй буде пухом, співчуття рідним та близьким.

    ИГОРЬ МАГДЕН reply Дарья

    дякую вам її чоловік та днька.
  • Сергей Сторожук

    Нормальний там світлофор (старі люди спокійно переходять) - одна проблема - кона коза (типу авторші) старається перебігти в другій його половині з телефоном біля вуха і навіть теоретично не встигає під зелене світло..............
  • Белоус Анатолий

    Коли журналістка прибула на місце події, то з дороги вже встигли прибрати тіло загиблої жінки яке там пролежало більше години точно. І вантажівка жінку не збивала! За словами свідків - жінка знепритомніла і впала під колеса напівпричепа. Думаю свідчення цих свідків буде не важко перевірити, оскільки даний пішохідний перехід знаходиться в межах огляду вебкамери яка ватановлена на цьому перехресті.

    Анатолий Белоус reply Белоус Анатолий

    Ну а якщо без веб-камери, то на автомобілі не було пошкоджень характерних для ДТП такого типу. Лише на правих шинах напівпричепа були видно місця витерті від пилу тілом загиблої.

    Надіюсь журналістка не буде стверджувати, що вантажівка "зірвалась з місця як навіжена"? Тим більше що пішохідний перехід на тому перехресті в напрямку руху вантажівки (в сторону Стрижавки, Києва) тільки один і знаходиться він за перехрестям! Тобто загибла не могла потрапити в "мертву" зону вантажівки. І ще один факт - тіло лежало приблизно за метр від переходу в напрямку руху вантажівки. Якби вона була збита вантажівкою на переході, то тіло відкинуло б метрів на 5-10.

    Бойко Вика reply Анатолий Белоус

    киньте відео, бо не можу знайти, дякую
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up