На Келецькій зіткнулися BMW та Volkswagen. Одне із авто перекинулось на дах

На Келецькій зіткнулися BMW та Volkswagen. Одне із авто перекинулось на дах

У Вінниці сьогодні сталася ДТП - не розминулися два легковики. Одна із автівок перекинулося на дах.

Автопригода сталася 11 лютого близько 16 години на перехресті вулиць Келецька-600-річчя. Про це у Facebook написав Perlov Viktor.

Обидві автівки (BMW та Volkswagen) зазнали значних пошкоджень.
На фото, які виклали у мережу видно, що чорне авто перекинулося на дах. Деталі авто пригоди з'ясовуються.

Відео дня

- ДТП трапилась близько 16-ї години. Фольксваген і БМВ - учасники ДТП. На щастя, без потерпілих. На місці працюють патрульні, встановлюють всі обставини події, організовують об'їзд місця пригоди, тому що рух ще поки ускладнений, - зазначила прес-секретар Патрульної поліції Тетяна Плахотнюк.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (51)
  • Vladimir Sviridov

    желтый цвет давно пора отменить, ибо большинство водителей его трактуют не так как требуют пдд а по принципу "авось да проскочу" или  "еще можно, успею", просто нужно добавить мигание в конце красного и зеленого, либо вместо желтого поставить таймер белого цвета!!!!!!

    Олексій reply Vladimir Sviridov

    Резон є, але щоб не було так, що по такому принципу потім відмінили вилки за столом, бо ними можна поранитись.
  • Саша Вишнёвый

    І на відео це чітко видно!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=7avqw52D8_Q&feature=youtu.be

    Andrey Shaforostov reply Саша Вишнёвый

    Да. Очень четко все видно. Странно повел себя черный бус, который проезжал перекресток на мигающий зеленый и почему-то решил пропустить BMW, после чего завершил проезд перекрестка. BMW за бусом не видел встречный VW, который на перекресток выехал уже на желтый. Всегда нужно быть внимательным с такими пропускальщиками.

    Andrey Shaforostov reply Andrey Shaforostov

    Разве что BMW заехал на встечную полосу не пропустив бус и тот вынужден был его пропускать. Тогда BMW сам себе "выпросил" мгновенной кармы.

    Max Sikret reply Andrey Shaforostov

    Так воно і є, БМВ виїхала частково на зустрічну, щоб повернути на ліво, чорний бус міг її обминути, але вирішив її пропустити, щоб самому не виїджати правіше, коли в цей час, по правій смузі, заду їхав Фольсваген, і водій ( ж ), вирішила швидко в'їджати на ліво, не очікуючи, що ще буде проскакувати сірий Фольсваген, по своїй правій крайній смузі . Просто бусік пропускаючи БМВ, автоматично зробив сліпу зону для водія БМВ. Якби бусік не пропускав беху, а їхав далі по правилам, можливо і ДТП, не трапилась. Адже водій БМВ, могла б нормально побачити сірого Фольсвагена, який їхав по зустрічній. Інша справа, що БМВ, трохи виперлась на зустрічну, і прописала все ж таки собі карму. Головне, що ніхто, не постраждав. А водіям потрібно бути просто обачнішими, коли їх пропускає зустрічний транспорт, особливо, якщо це дорога, з двох, і більше смуг, в одну сторону.
  • Саша Вишнёвый

    Ну який там моргаючий  зелений!?!?! Водій Вольксвагена проїхав  на чистий жовтик який  горів вже кілька секунд до його проїзду, чим порушив правила дорожнього руху. О це "ай да я  проскочу" і призвело до  цієї аварії
  • Дмитро Загурський

    є відео, на ньому видно що фольксваген прискорився перед моргаючим зеленим а водійка BMW думала що вже машин не буде і завершувала маневр повертаючи наліво. https://youtu.be/7avqw52D8_Q

    Max Sikret reply Дмитро Загурський

    Водій Фольсвагена їхав по правилах, він закінчував свій проїзд, хай навіть на миргаючий зелений світлофор. Водій ( ж ) БМВ, перед тим, як повернути на ліво, вона трохи виїхала на зустрічну, і перед нею зупинився чорний джип, щоб вона вже повернула на ліво, адже джипу теж би прийшлось зробити різкий маневр вправо, щоб об'їхати цю беху, що також могло призвести до ДТП, адже за джипом по правій смузі їхав Фольсваген. Коли джип пропустив беху, по правій смузі їхав Фольсваген, який вже задів беху. Тобто в цій ДТП, водій бехи, не переконалась в повній безпечності свого руху, і повернула в ліво, і саме в цей момент Фольсваген поцілував беху. Це насправді дуже часті помилки водіїв, коли є дві смуги ( чи більше смуг ),

    і їх починає пропускати по зустрічній на одній полосі водій, і вони чомусь впевнено починають часто перетинати зразу дві полоси, якщо ще друга машина їх не пропустила, яка зачасту саме над'їджає до цього моменту, де перетинає зустрічна машина, яку пропустли.

    Max Sikret reply Дмитро Загурський

    Водію ( ж ), на БМВ потрібно було, не тільки думати, їй потрібно насам перед дивитись уважно, і переконавшись, що зустрічні транспорти зупинились, спокійно робити свій маневр, повертати на ліво. В цій ДТП, все одно виходить БМВ вина, адже не пропустила зустрічний транспорт, який рухався, не зупиняючись. Проблема наших водіїв, самовпевненість, всі пруть один біля одно в сантиметрах і секундах,  іноді розминаються, а іноді помиляються. Водіям потрібно покладатись на свій власний розум, а то часто вони впевнені, що їх за секунди зрозуміють інші учасники дорожнього руху. Висновок : ніколи, не спішити, не перевищувати швидкість, не робити різких маневрів, бути завжди за кером тверезим, і адекватно їздити, і враховувати дорожню обстановку. Ну і звісно, строго дотримуватись правил дорожнього руху, і тоді все буде ок .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up