На Гніванському шосе велосипедистку збив автобус. Вона в реанімації

На Гніванському шосе велосипедистку збив автобус. Вона в реанімації
Фото: Qwedor Gs
  • Аварія сталася 15 квітня, приблизно о 18.20. Місце: Гніванське шосе.
  • За попередньою інформацією, велосипедистку звуть Олеся Багрій. Вона в лікарні.

Інформація про аварію з велосипедисткою з’явилася на facebook-сторінці вінничанки Вікторії Сливки.

«Дівчина їхала на велосипеді по дорозі, автобус рейсовий її об'їжджав і не зрозуміло як сталося зіткнення, — пише Вікторія. — Можливо, дівчина яму об'їжджала, а може злякалася і не втрималася... Але найстрашніше те, що водій автобуса не зупинився, може він дійсно нічого не зрозумів. Люди [...] заглядали в заднє скло після удару і нічого водієві не сказали, просто подивилися».

Сливка пише, що одразу після аварії зупинилося багато машин. А водій автобуса рушив далі. Його наздоганяла спочатку сама Вікторія, потім зупинили поліцейські.

Відео дня

«Коли приїхав патруль і вийшли пасажири з автобуса, вони лише обурювалися чому їх зупинили, у них немає часу, у них справи, — зазначає вона. — Але радує те, що багато людей допомагали, надали першу допомогу, правильно зробили. Ніхто не виїжджав поки швидка не поїхала, а поліція всіх не опитала».

Спочатку у пості Вікторії було вказано, що велосипедистку не можуть ідентифікувати, але пізніше інформація оновилася і дівчина написала ім’я та прізвище постраждалої: Олеся Багрій.

З різницею в одну годину інформація про аварію з'явилася на сторінці користувача з «ніком» Qwedor Gs. У коментарях під його постом люди, які були на місці, писали, що у постраждалої травма голови, пізніше її забрали до лікарні.

Також люди писали, що водій автобуса дійсно не зупинився і його довелося наздоганяти.

У прес-службі поліції області розповіли, що велосипедистка госпіталізована, знаходиться у реанімації. Слідчі будуть встановлювати, за яких обставин сталася аварія. Водій автобуса каже, що не помітив, коли зачепив дівчину. За фактом ДТП відкрили провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу.

Фото: Вікторія Сливка

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Анонім

    В следующий раз подумает мозгами, если они есть, стоит ли двигаться по проезжей части в наушниках!

    Аленка Дребнюх reply Анонім

    Правила дорожнього руху не забороняють рух волосепидиста в навушниках! Краще б водій хоча б дивився по сторонам,особливо коли йде на обгін, а не рахує кошти,чи розмовляє з кимось! Бо не побачити спочатку,потім зачепити і не зупинитися! Це не полюдськи зовсім!!

    Ирина reply Аленка Дребнюх

    А он не остановился, потому что не слышал! Наверняка тоже в наушниках был, это же не запрещено! )) Вы либо блондинка, либо хотите ней стать. Сварочную маску нужно было на голову одеть, лыжи на ноги и баян в руки - это ведь не запрещено! Вы не понимаете?! Он может 1000раз не прав, он сядет и выйдет, а она не встанет! Голова, голова нам небесами дана, не для того что бы на нее наушники вешать, а думать! Думайте люди, думайте!

    Анонім reply Аленка Дребнюх

    Помимо правил иногда думать головой полезно!

    Анонім reply Аленка Дребнюх

    Правила дорожнього руху не забороняють рахувати кошти чи з кимось розмовляти!
  • Жора

    Теперь иди*там замечу когда машина проезжает мимо велосипедиста то воздушной волной велосипедиста сбивает в сторону.Так и было, и девушку  сбило на ямку или камешек небольшой. Воздушным потоком сбивает даже мотоцикл, и некоторые маленькие авто....

    Тем более посмотрите на фото велосипеда... ГДЕ НА ФОТО УДАР ОТ МАШИНЫ ?

    ПИСАКи пишут а пипл хавает.

     

    Аленка Дребнюх reply Жора

    Якби повітряним потоком збило,то вона впала б разом з волосипедом,а не відкинуло на пару метрів! Удар прийшовся на неї! В дівчини травми з обох сторін! Від автобусу і від удару!
  • Pavel Zhukovsky

    Цікаво, а кому належить даний маршрут, що так різко  стали вигороджувати водія???
  • Андрей Иванов

    Любой нормальный водитель, обгоняя велосипедиста, хотя бы пару раз посмотрит в зеркало, что бы убедиться, что нормально его обогнал. А этот или давал сдачу, или решил сделать вид, что не видел. А крипакам лишь бы ехать, они и пьяного водителя будут защищать, лишь бы доехать до хаты.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up