Моторошна ДТП біля в’язниці: в БМВ загинуло 4 молодих вінничан (ФОТО ВІДЕО)

Моторошна ДТП біля в’язниці: в БМВ загинуло 4 молодих вінничан (ФОТО ВІДЕО)

Сьогодні, 29 травня, вдосвіта у Вінниці сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Четверо людей - дівчата, які працювали слідчим та експертом у вінницькій поліції та два хлопця, посада яких встановлюється - загинули на місці. Ще одна вагітна дівчина в реанімації.

 

Одинз з експертів Нацполіції розповів "20 хвилин", що серед загиблих були співробітники поліції. 

У відділі комунікації поліції області розповіли, що аварія  сталася на вулиці Брацлавській неподалік в'язниці о 4:10 ранку.

Відео дня

За попередньою інформацією, сталося дотикове зіткнення іномарки «БМВ-525» з автівкою «ВАЗ-21015» служби таксі. В результаті іномарка влетіла в продуктовий магазин «Лакомка».

Від отриманих травм на місці події загинув водій «БМВ-525», 29-річний вінничанин, та троє пасажирів іномарки: 29-річний вінничанин та дві дівчини віком 23 роки, одна з яких проживала в обласному центрі, інша – в Тростянецькому районі.

 

Рідну сестру загиблої дівчини з Тростянецького району, віком 21 рік, у важкому стані забрали до реанімації в лікарню. Лікарі констатували у неї закриту черепно-мозкову травму та політравму. Наше джерело повідомило, що дівчина до того ще й вагітна.

Водій таксі не постраждав. У автомобіля лише розбитий габарит та бампер

Причини аварії наразі поки що невідомі, на місці  працює поліція та рятувальники. 

Читайте також:

Подробиці аварії на Брацлавській, де загинуло четверо молодих вінничан

За 10 років у нашій області загинуло майже дві тисячі людей - статистика :( 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (56)
  • Анонім

    Девушка которая была госпитализирована скончалась в больнице от полученных травм.
  • Anonymous

    Кстати да. Водитель белой волги. Если он конечно был в машине, а не в магазине. Свидетель который видел все на свои глаза.
  • Людмила Рымарь

    представляю мысли водителя белой волги...
  • Людмила Рымарь

    представляю мысли водителя белой волги...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up