Мати постраждалого у ДТП Сергія Поліщука з Турбова просить про допомогу

Мати постраждалого у ДТП Сергія Поліщука з Турбова просить про допомогу
25-річний Сергій Поліщук з Турбова вже більше трьох років перебуває у вегетативному стані після ДТП. Мати хлопця продовжує сподіватися на повернення сина до нормального життя та на небайдужість волонтерів.

Страшна аварія у Турбові сталася 30 червня 2012 року. Винним визнали водія автомобіля "Ніссан", який на той час був співробітником Літинської міліції. Після зіткнення з мотоциклом "Хонда", на якому їхав Сергій з товаришем, водій авто з місця пригоди зник. Після цього Сергія і Фаріза (водія мотоцикла) доправили з тяжкими травмами до місцевої лікарні.

Мати постраждалого Віра Поліщук розповідає, що за три з лишком роки вона втомилася боротися з байдужістю та халатністю багатьох лікарів, з якими доводилося мати справу.

- У нейрохірургічному відділенні лікарні імені Ющенка я пережила справжній жах. Допомагати ніхто не поспішав, навпаки, хотіли пошвидше спекатися нас, - каже Віра.

Відео дня

Щодо винуватця аварії, жінка говорить, що суд зобов'язав його виплатити на користь Сергія 600 тисяч гривень. Але той абсолютно нічого не виплатив.

- В грудні в мене ще й викрали сумку. Там були усі документи, телефон із контактами волонтерів і велика сума грошей, яку вдалося зібрати зусиллями добрих людей. А на лікування ж потрібно шість-вісім тисяч гривень на тиждень. Просто не уявляю, де брати ці кошти. Але боротися за життя рідного сина буду до кінця, - каже Віра.

Сергію Поліщуку поставили діагноз "Віддалені наслідки відкритої черепно-мозкової травми, перелома склепіння та основи черепа, забою головного мозку з геморагічним просякуванням, операційне втручання: санації та видалення вогнища забою головного мозку, вторинного менінго-енцифаліта. Хронічний остіомієліт проксимальних відділів обох стегон. Вторинна дисметаболічна кардіопатія, гіпотензивний синдром СН1 - 2 ступеня". 

Віра Поліщук просить відгукнутися волонтерів та усіх, хто може надати матеріальну допомогу на лікування.

Кошти можна перерахувати на картку ПриватБанку 4627 0812 0548 2362 на ім'я Поліщук Віра Григорівна.

Група допомоги Сергію ВКонтакті: http://vk.com/club40559780

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up