Масштабна ДТП: п'яний водій протаранив дві автівки та врізався у дерево

Масштабна ДТП: п'яний водій протаранив дві автівки та врізався у дерево

У п’ятницю, 25 січня 2019 року, близько восьмої години вечора у Вінниці трапилась дорожньо-транспортна пригода. Подробиці розказали у поліції.

— Водій Skoda проїхав перехрестя вулиць Академіка Янгеля та Замостянська на червоний сигнал світлофора та здійснив зіткнення з  Mercedes , який рухався в режимі маршрутного таксі. Після цього порушник зіткнувся ще й з  Mazda CX-5 і зупинився в дереві, — розказують у прес-службі «Патрульна поліція Вінниці».

На щастя, обійшлось без постраждалих.

За інформацією правоохоронців, винуватець автопригоди цілим та неушкодженим вийшов зі своєї автівки і втік у двори будинків.

Відео дня

Патрульні поліцейські оглянули прилеглу територію і знайшли 34-річного водія Skoda неподалік місця події.

Правоохоронці кажуть, що під час спілкування у нього помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду чоловік відмовився в присутності 2-х свідків.

На водія патрульні склали чотири протоколи.

Читайте також:

Жахлива ДТП: Hyundai влетів під фуру. Загинула фітнес-тренерка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрий Бондарук

    "бляха"? Інакше не бачу причин тікати

    Alexandr Borisov reply Юрий Бондарук

    зараз набідуть свідетілі законості і правильності блях "а чого як аварія то бляха?"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:00 Цілує орден сина… Очільник ОВА вручив родинам Захисників почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up