Смертельна аварія на Барському: троє загиблих та є постраждалі (ОНОВЛЕНО)

Смертельна аварія на Барському: троє загиблих та є постраждалі (ОНОВЛЕНО)
  • Сьогодні, 8 лютого 2019 року, у Вінниці сталася мотрошна аварія. На жаль, повідомляють про чисельні жертви – троє загиблих та троє постраждалих.
  • У поліції розказали перші подробиці.

Аварія сталася близько четвертої години ночі по вулиці Стельмаха.

У поліції кажуть, що 28-річний водій мікроавтобуса  Volkswagen не впорався з керуванням та допустив зіткнення із припаркованим на узбіччі вантажним автомобілем «ДАФ».  

Відео дня

За словами керівника відділу комунікації поліції Вінницької області Анни Олійник, в результаті аварії загинуло троє людей.

За попередньою інформацією слідства, загинули троє пасажирів мікроавтобуса, серед яких   26-річна жінка та 43-річний чоловік. Особа третього чоловіка встановлюється.

Ще трьох пасажирів віком 58, 24 та 28 років  з різного ступеню травмами госпіталізовано. Відомо, що усі потерпілі – громадяни Республіки Молдова.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, проводяться першочергові слідчі дії, з’ясовуються усі обставини та причини аварії.

 

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група.

— Закрита одна полоса для руху Барське шосе з 03.50. Поки що буде ускладнення в русі так як тривають слідчі дії по ДТП, —  коментує командир батальйону "Патрульна поліція Вінниці" Дмитро Кисличенко.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Вінничнка розказує про жахи цієї ночі

—  Сьогодні серед ночі я прокинулася від якогось гуркоту. Було приблизно 3:30. Глянувши у вікно зрозуміла, що тільки що трапилася аварія. Мікроавтобус врізався в фуру. Мабуть водій заснув. З постраждалої машини вискочив двоє чоловіків, подивилися з боку на те, що сталося і один з них перестав собою володіти. Жахливо кричав, ревів і кидався з боку в бік біля машини, — пише вінничанка Олена на своїй сторінці у ФБ.

За її словами, з'явилося дуже багато машин поліції. Потім декілька машин ДСНС, а через якийсь час почали їхати швидкі.

—ДСНС розкривали машину і мабуть діставали потерпілих, так як швидкі тут же їхали сигналячи. Було дуже страшно і явно не до сну. Всю ніч стояв шум і виблискували поліцейські вогні, — згадує Олена.

 

Дивіться моторошні фото з місця:

Читайте також:

Смертельна ДТП: зіткнулись три авто. Двоє загиблих та троє поранених

Фото взяті з соцмереж, сайту Нацполіції та групи "ДКВ".

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Олег Владимирович Краевский

    Сколько  раз видишь плохо освещенные припаркованные грязные фуры которые очень плохо просматриваются в темноте, если дождь, это вообще печалька, наверняка, ехал отвлекся и влетел, должна быть человеческая парковка для дальнобоя

    З.А.Глядач reply Олег Владимирович Краевский

    Якби він їхав з нормальною швидкістю,то навіть якби і "отвльокся",то встиг би загальмувати або об'їхати.
  • Олексій

    Висновки: для фур потрібен нічний відстійник. На заправках всі не приютяться і вряд чи їх пустять надовго, вони часто стоять на Келецькій (у районі Сільпо) та на Барському. Бо далі буде і ще не раз.
  • Max Sikret

    Навіть, якщо водій заснув, він міг би вилетіти з дороги, і наслідки могли б бути менш трагічні. Але фура була припаркована на дорозі, де зайняла практично цілу смугу, і водій буса врізався саме під грузовик, і наслідки тут більш жахливі. Насправді, це дуже часті ДТП, коли саме у грузовики врізаються інші водії, по різним причинам ( сон за кермом, перевищення швидкості, і не помітили вчасно вантажівку в темноті, яку могло просто, не видно, якщо водій не включив аварійки ) . Коли водій стомлений, то для нього вантажівка могла злитись з асфальтом, адже темно було, (там дорога освітлена, але темна ніч, робить свою справу).. В цій ДТП, водій можливо заснув. Але вантажівки, не повині заважати нормальному руху іншим учасникам дорожнього руху, а саме стояти на проїзній частині дороги. А інші учасники дорожнього руху, повині також виконувати і враховувати дорожню обстановку, а не літати, особливо в населених пунктах, і містах.

    Ваня Лета reply Max Sikret

    Вылететь с дороги и раздавить пешехода. Или выехать на встречную. Устал - вздремни!
  • Жора

    Обратите внимание на то что сзади фуры. Куча щебня или песка, там скорей всего эту фуру использовали как склад стройматериалов.Водитель буса хотел объехать фуру , но резко дернул руль потом обратно и уже авария.Да и на фото видно что вся задняя часть фары грязная от строй материалов. Там стоянки нет , это чистое уголовное дело. Тем более если подключиться посольство Молдовы , то просто так не пройдёт ..

    Pavlishin Sergey reply Жора

    це зерно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up