Кров на асфальті: на Соборній тролейбус збив чоловіка

Кров на асфальті: на Соборній тролейбус збив чоловіка

У Вінниці на Соборній тролейбус збив чоловіка-пішохода. У потерпілого розбита голова. На асфальті залишилася калюжа крові.

Аварія сталася 11 жовтня близько 14:00 на пішохідному переході на Соборній біля «Скай Парк».

На відео, яке виклали у мережу, видно, що чоловіка везуть на ношах в карету швидкої.

Відео дня

На місці події нині працює поліція та з'ясовує усі обставини ДТП.

— Водій тролейбуса каже, що їхав на малій швидкості, але пішохода не помітив, бо той вийшов на проїжджу частину з-за ліхтаря. Додає, що потерпілий ішов, розмовляючи телефоном, — пише vinnitsaok.

Нагадаємо, вранці 10 жовтня на переході біля Савою та міськрадою Volkswagen збив жінку. Потім відбулося зіткнення із Hyundai. Через аварію біля години не їздили трамваї. На жаль, жінка померла.

Читайте також:

 

фото:vinnitsaok та presspoint

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Пня

    жах
  • Вавілєн Татарський

    Частенько можно увидеть,как на Соборной, люди не дожидаясь полной остановки трамвая "ломятся" на проезжую часть дороги подвергая риску себя и окружающих (рефлекторно за одним идут еще пару человек), или на пешеходных переходах практически лбом  уткнувшись в трамвай с высоко поднятой головой ждать когда он проедет в лучшем случае без травмы перекрывая собой проезд всему попутному транспорту. А после ускоряються на противоположную сторону практически под колеса встречного транспорта. Возможно информирование и напоминания о таких и подобных опасностях с помощью громкоговорителей в транспорте частично помогут...
  • Жора

    Все дело в том что недавно при постройке дома  нашли вход в подземелье. Я уже говорил что  там есть и подземное кладбище , даже показывал фото. Вообщем  люди нарушили покой мертвецов и их душ, и в центре на Соборной появилась отрицательная энергетика. Каждый мог заметить на себе. На Соборной когда идешь, то кажется как будто спишь, и непонимаешь что делаешь. Только  отошел в другой квартал, все нормально.

    Нужно чтобы попы провели  обряд изгнания мертвых душ с улицы Соборной. Дело в том что зачем так делается что вроде как чел спит на Соборпной? Просто мертвые души забирают к себе людей.  А раз чел идет и спит на ходу, он не видит машин.

    Я шарю в этом деле) .Раньше интересовался магией)

    Валентина Герук reply Жора

    Це правда

    RomaSem reply Жора

    Я вчуся на соборній і відчував сонливість за довго жо розкопок. Це просто люди які ходять цим  переходом місяцями думають що він безпечний і з ними  нічого не трапиться тому
    Відволікаються. Все просто

    боба reply Жора

    жора...   я готов перетереть с самим люцифером, лишь бы он тебя где то дел)))
  • Ник

    Пешеход помни когда будешь одет в деревянный макентош - знай  ты был прав, и у тебя было преимущество,    но тебе было взападло поглядеть на право и на лево, вот и результат
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець Від читача 19:25 Допоможіть зібрати резервні підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України. 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up