Кров біля «Feride Рlaza»: суд змінив покарання для мотоцикліста, що збив дівчину на «зебрі»

Кров біля «Feride Рlaza»: суд змінив покарання для мотоцикліста, що збив дівчину на «зебрі»
  • Сьогодні, 27 вересня, в Апеляційному суді Вінницької області розглядали справу трагічної аварії, яка забрала життя 16-річної Адріани у 2016-му.
  • Суд збільшив термін ув’язнення для мотоцикліста, який на смерть збив дівчину на «зебрі».

За ґратами 22-річний хлопець сидітиме 7 років. Він також повинен сплатити родині потерпілих 400 тисяч гривень моральної шкоди.

Суд першої інстанції присудив винуватцю ДТП 5 років позбавлення волі. Тепер в апеляції із вироку виключили щире каяття обвинуваченого як пом’якшувальну обставину.

Прокурор та потерпілі, до речі, наполягали відповідно на семи- та восьмирічному ув’язненні водія.

Відео дня

Нагадаємо, у кінці травня 2016-го біля «Feride Рlaza» по «зебрі» переходили вулицю Пирогова дві молодих дівчини. На годиннику було близько 23:00. У цей час вулицею на великій швидкості нісся мотоцикліст. Про велику швидкість одразу свідчило те, що мотоцикл після удару, уже без водія, докотився аж до аптеки, що знаходиться на наступній зупинці громадського транспорту. Пізніше експертиза встановить, що швидкість була майже 110 кілометрів на годину. А в самого мотоцикліста не було посвідчення водія.

Майже через місяць після трагедії дівчина померла в лікарні. Смерть настала від відкритої черепно-мозкової травми.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Тома Спивак

    Жах.... Так винен, роскаюється але 400 тисяч...?  Що за рішення суду?  Звідки у хлопця така сума візьметься за 7 років? Чи в тюрмі вже платять? Чи залічать 400 тисяч моральну травму потерпілим?
  • Татьяна

    Девушка погибла а он через 7 лет выйдет на волю!!!??? Слишком гуманный суд!😠

    Петров Пётр reply Татьяна

    7 лет , за решеткой , покажутся ему целой вечностью . И жизнь после этого уже не будет прежней . Он виновен, но не стоит так горячиться .

    Anonymous reply Петров Пётр

    Какой вечностью, что ты мелешь - во первых НЕ ТЮРЬМА, а КОЛОНИЯ ПОСЕЛЕНИЕ с условиями такими, что половина пенсионеров в хрущёвках сейчас хуже живут, а во вторых через 3,5 года по УДО выйдет.
    В Украине за УБИЙСТВО машиной/мотоциклом ВООБЩЕ практически никого не садят.

    Петров Пётр reply Anonymous

    Пропустим что так и будет . Какие условия в колонии поселения - я не знаю к счастью . И ни в коем случаи не оправдываю , по всей строгости закона - наказать преступника !
    " Что ты мелешь" - будешь общаться так со своими друзьями. Имей уважением к людям.

    Петров Пётр reply Петров Пётр

    Припустим
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up