Київський міст відкрили після ремонту. Вінничани викладають фото та відео

Київський міст відкрили після ремонту. Вінничани викладають фото та відео

На День Незалежності вінничани отримали гарний подарунок. Після тривалого ремонту відкрили Київський міст.

Сьогодні, 24 серпня 2018 року, о пів на п’яту годину ранку відкрили рух по Київському мосту у Вінниці.

В соцмережах викладають фото та відео:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 

Нагадаємо, з 15 серпня Київський міст знову закрили для проїзду машинам, і це знову стало причиною появи заторів в середмісті. А поки водії та пасажири сварилися на дорогах, робітники одразу з кількох підприємств лагодили мостову переправу.

За останні два тижні на мосту по вулиці Чорновола були виконані масштабні роботи по гідроізоляції та асфальтуванню проїжджої частини.

— Як ми і планували, з 15 по 23 серпня, коли було перекрито міст для проїзду транспорту, будівельники відповідно до графіку із дотриманням усіх технологій спочатку виконали роботи з гідроізоляції, а з 20 серпня – провели асфальтування проїжджої частини споруди. Як і обіцяли – рух для громадського та приватного транспорту повністю відновлено. Далі ми  продовжуємо працювати над пішохідною частиною об’єкту – це роботи по облаштуванню перильного та бар’єрного огородження та бетонування лівої сторони тротуару як їхати в бік вулиці Київської, розказує директор департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради Ігор Кравець.

Тролейбуси №3, 9, 15 та маршрутні таксі №8Б, 16А, 17А, 23А, 31А курсують за звичними маршрутами.

Варто зазначити, наприкінці листопада 2016 року міська влада провела тендер на реконструкцію мосту на вулиці Чорновола. Тоді кошторисна вартість оновлення переправи коштувала 67 мільйонів гривень. Завдяки реверсивному аукціону (аби перемогти учасники зменшують свою пропозицію - авт.) на «ProZorro» ціна ремонтів стала 56,495 мільйона гривень.

У кінці липня 2018-го департамент капітального будівництва уклав додаткову угоду з генеральним підрядником робіт «МСУ-2». На реконструкцію переправи спрямували ще 1,495 мільйона гривень. Тому наразі загальна вартість зросла до 57,9 мільйона гривень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Anonymous

    Для наших водятлов это рай, а для простых водителей это ад - на мосту нужен бетонный разделитель посередине и на подьезде к мосту как минимум лежачие полицейские в виде жёлтых сисек и повыше.

    Всё сделано для того что бы на мосту происходили трагедии и гибли люди - горисполком как всегда отметился "умом и сообразительностью".
  • Нави Навигатор

    70 км/час по городу?

    Разве можно?
  • Беня

    Не звертайте уваги на торонтуя, це проплачений троль, не коментуйте і не реагуйте на нього!

    Задунайский Торонтуй reply Беня

    Плюс пицот. Присоединяюсь.
  • Liudovica Navara

    Скільки ж це часу його ремонтували ?? Я маю на увазі рік ,коли почали ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up