Хто цей генерал, який втікав від поліції на AUDI Q7 та розбив патрульному носа

Хто цей генерал, який втікав від поліції на AUDI Q7 та розбив патрульному носа
Фото: "ДКВ/ДТП ЗАТОРИ" у telegram
  • Водій AUDI Q7 на великій швидкості зачепив службове авто патрульної поліції та продовжив їхати. Але не далеко, бо пробив колесо.
  • За кермом знаходився колишній очільник Департаменту карного розшуку України. Генерал міліції головою розбив патрульному носа під час затримання.

Про цей інцидент ми повідомляли 11 жовтня в публікації «П’яний водій на AUDI в’їхав у поліцейське авто та розбив ніс копу».

Невдовзі патрульні затримали втікача та склали на нього цілий ряд адмінматеріалів: за кермування напідпитку, за вчинення ДТП, за залишення місця ДТП, за незупинку на вимогу поліції, за виїзд на зустрічну смугу та проїзд на червоне світло.

У дописі Володимира Затайдуха в facebook-спільноті «Дорожній контроль Віннниця» також йшлося про те, що водій цей був не простий, а колишній міліціонер.

Відео дня

За інформацією, яку ми отримали від джерела в лавах вінницької поліції, це водій на AUDI Q7 — колишній начальник Департаменту карного розшуку України Олександр Ляшко, генерал міліції. Зараз чоловік уже на пенсії. Також відомо, що затриманий водій — мешканець Києва.

Про те, що вінницький «шумахер» — саме Ляшко, повідомили також кілька відомих в Україні ЗМІ.

У 2011-му році полковник міліції Олександр Ляшко отримав звання генерала Указом президента України.

Нажаль, у нас немає можливості зв'язатися з Олександром Івановичем особисто, щоб попросити його прокоментувати викладену інформацію щодо його затримання.

Начальниця відділу комунікації поліції Вінницької області Анна Олійник підтвердила, що зараз уже відкрито кримінальне провадження за нанесення поліцейському тілесних пошкоджень — стаття 345 Кримінального кодексу.

Про нічне затримання цього та ще одного водія, які ганяли Вінницею, про пошкоджені автомобілі написав на своїй сторінці у facebook головний патрульний міста Редван Усеінов:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Vladislav Kaufmann

    А то что он остановился посреди дороги никого не волнует ?

    И этим же создал аварийну ситуацию .

    А могло бы и чревато окончится как и для полиции так и для водителя q7
  • Данил Хмельницкий

    Классический  украинский мусор!И они там почти все такие!
  • Shoker

    Наградят медалью? Или менты все таки займут принципиальную позицию и заставят ответить хенерала по полной?

    Вася reply Shoker

    Позу они займут,  а не принципиальную позицию.

    Не сами, так поставят

    Юрий Бондарук reply Shoker

    Заплатить копу за розбитий ніс 1000 гривень, відремонтує бампер "Пріуса" за 3000 гривень (може купить ще зимню резину + 4000 гривень), порішає 130ту і другі статті в суді за 1000 долярів і побухає з керівництвом поліції, на об'їздній, на 3000 гривень - от і все!

    БУДУ РАДИЙ ПОМИЛИТИСЯ!
  • Олександр

    В які країні ми живемо ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up