Госпіталізували трьох дорослих та дитину: у Турбівській громаді зіткнулися два авто

Госпіталізували трьох дорослих та дитину: у Турбівській громаді зіткнулися два авто
  • Від удару автівки зазнали значних механічних пошкоджень. Одного потерпілого поліцейські, рятувальники та медики діставали з салону. Чоловік не міг рухатися, боліла спина. Також у лікарню потрапили хлопчик двох років та ще двоє дорослих.

Автопригода сталася вранці 16 травня у Турбівській територіальній громаді. Як інформує поліція Вінницької області, на дорозі зіткнулися Dacia Logan та «ВАЗ».

— За попередньою інформацією слідства, 30-річна водійка автомобіля Dacia Logan, жителька с. Нові Прилуки Турбівської територіальної громади, під час виїзду з другорядної дороги на головну не надала перевагу в русі та допустила зіткнення з легковим автомобілем «ВАЗ», за кермом якого перебував 23-річний житель Липовецької територіальної громади, — зазначають у повідомленні поліції. 

Відео дня

Водія «ВАЗ» та двох його пасажирів віком 49 та 51 року госпіталізували. Медичну допомогу також потребував син водійки Dacia. Хлопчику два роки.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. У водіїв взяли кров для проведення аналізу на стан алкогольного сп'яніння.

Як рятували одного із потерпілих, дивіться у наступному відео:

 

Читайте також:

На Кореї зіткнулися автомобіль та мотоцикл

На Гайсинщині в ДТП загинула молода водійка. Її пасажир — в лікарні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up