​​​​​​​Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №45

​​​​​​​Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №45

Імпорт іномарок з пробігом б’є рекорди, навіщо митники створили онлайн-калькулятор, найкращі авто року на думку німців, знайомимось з новим Toyota Yaris, і скільки правитимуть за нову Tesla.

Іномарок з пробігом стало в 4 рази більше. Що везуть в Україну?

Без урахування пільгового «євробляхового» періоду, який тривав на початку року, минулого місяця було ввезено та розмитнено рекордну кількість легковиків: 27 000. Від початку ж року першу реєстрацію пройшли майже 350 тисяч «іномарок» з пробігом. А це в 4 рази більше, ніж роком раніше. Які бренди були найпопулярнішими – ви можете дізнатись просто зараз, натиснувши «читати більше». Зараз лиш додамо, що зовсім скоро ми оприлюднимо детальну картину «пригону»: з марками, моделями та іншими важливими параметрами. Буде цікаво!

Читати більше…

Відео дня

 

Розлюбили? Німці оголосили п’ятірку кращих нових авто – жодного кросовера!

Результати німецької премії «Авто року» озвучують дещо раніше за нашу, українську Премію «Авто Лідер», тож можна підглянути, що обрали у автомобільному центрі Європи. Як вже зрозуміло із заголовка – у «ТОПі» немає жодного кросовера, проте за рамками премії, в автосалонах, німці ще досить часто голосують гаманцями за «паркетники». Хоча, якщо результати голосування наступного року співпадатимуть з вибором покупців, автівки класу SUV у Європі можуть опинитися навіть за межами першої двадцятки. Отакої!

 

Читати більше…

 

Автомобіль тижня. Toyota Yaris

Нова генерація «Яріса» стала дещо компактнішою (коротшою всього на 5 мм), але водночас збільшився внутрішній простір салону. Розробники кажуть, що добилися цього, збільшивши колісну базу на цілих 5 сантиметрів. Авто отримає електронні дисплеї замість аналогових приладів, розширений набір допоміжних систем комфорту та безпеки, включно з автоматом паркування та відстеженням об’єктів навколо машини. З силових установок обіцяють бензинові трициліндрові ДВЗ, або гібриди, які пропонуватимуться з переднім або повним приводом. На перший погляд, доволі привабливо, але...

 

Читати більше…

 

Новий онлайн-сервіс: У яку суму митниця оцінить ваш автомобіль?

Завищення митної вартості – одна з головних проблем для автомобілістів, котрі вирішили самостійно «пригнати» авто із-за кордону. Купили ви, скажімо, легковика за 3 тисячі євро, а митник подивився втомленим поглядом з-під кашкета, і, примруживши око, каже: податки доведеться сплатити за авто, яке, на його думку, вартує тисяч зо шість. А це, як сказали б в Одесі, дві великі різниці у розмірі витрат на розмитнення.

Щоб хоч трохи заспокоїти автомобілістів, поки вони очікують змін у правилах розмитнення та іншого підходу митників до встановлення митної вартості ТЗ, у ДМС створили онлайн-калькулятор, який може показати попередню оцінку авто, теоретично поданого на розмитнення. Проте діапазон цін на одну і ту ж модель одного року випуску система видає досить широкий. Наприклад, для «Пассата» 2014 року випуску це «вилка» від 10 до 20 тисяч «умовних». А у скільки ж буде оцінене саме ваше авто? Цього калькулятор не скаже, оскільки останнє слово досі залишається за митниками, для яких цей калькулятор — така собі довідка, оскільки офіційно має лише інформаційний характер.

 

Читати більше…

 

Пікап Tesla презентують 21 листопада. Які ціни на «зелених»?

Щоразу, збираючись у кіно на другу чи третю частину хорошого фільму, у голові крутиться думка – а чи не буде вона гіршою за попередні, створена продюсерами лише з комерційною метою? З іншого ж боку, продюсери, відповідальні за сюжет та головних героїв, намагаються не понизити рівень драйву, заданий у попередніх частинах франшизи.

 

Схоже, що за кілька тижнів Ілону Маску доведеться вкотре довести величезній армії прихильників марки Tesla та власних фанатів, що новий автомобіль їх здивує, - і точно не буде гіршим за ті, що вже є у продажу. Хоча, цього разу мова йде мало не про святе, принаймні для американців: презентуватимуть електричного пікапа! Обіцяють спортивну керованість, нечувану вантажопідйомність та фантастичний дизайн. Тож запасайтеся попкорном та грошима, у сумі приблизно 50 тисяч доларів, щоб якщо сподобається – одразу ж і замовити новинку.

 

Читати більше…

 

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up