Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №24

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №24

Найкращі мотори, які можна купити прямо зараз, автомобілі-буксири для будь-яких завдань, десятка електрокарів з найбільшим запасом ходу, найдоступніші авто для міста та як правильно організувати автомобільну подорож.

Кращі мотори, які можна недорого купити на AUTO.RIA

Гадаєте, що міжнародна премія «Кращий двигун року» стосується лише суперкарів за мільйони, та цікава хіба що арабським шейхам? А от і ні: серед переможців згаданого конкурсу є чимало двигунів, які встановлюються на легковики для масового ринку, які, до того ж, продаються на AUTO.RIA, та ще й не «за всі гроші світу». Треба лишень знати, у яких автівок під капотом встановлені мотори-призери престижної світової премії.

І це відтепер теж не проблема: ми підібрали для вас десятку найдоступніших варіантів, від 1999 до 2016 року випуску. 

Відео дня

Читати більше…

 

Поперло! Автомобілі-буксири на будь-який випадок

Збираєтесь у автомобільну подорож і маєте намір взяти з собою човна, гідроцикла чи просто причіп, який вдасться «затарити» під зав’язку різною провізією? Тоді ви неодмінно маєте ознайомитись із цією підбіркою легкових автомобілів, котрі найкраще підходять для використання в якості «тягачів». До того ж, ми намагались поєднати найважливіші характеристики машин для «караванінгу» із розумною ціною за них.

Читати більше…

 

Далі їдеш. Топ-10 електрокарів з найбільшим запасом ходу

Ринок електромобілів складається не лише з найдешевшої «беушки», здатної долати на одному заряді сотню кілометрів, і то взимку без обігрівача, а влітку з відкритими вікнами, аби кондиціонер не «їв» дорогоцінні кіловати з батареї. Пропонуємо вашій увазі десятку електрокарів, у яких за результатами практичного тестування, проведеного експертами WhatCar, найбільший запас ходу. До речі, не у всіх представників цього «топу» захмарні ціни – є варіанти з доволі доступними цінниками, щоправда, для категорії електромобілів.

Читати більше…

 

Що вибрати? Ravon R2 і п’ять альтернативних варіантів

Нещодавно ми повідомляли про повернення на український ринок бренду Ravon, який тривалий час вважався найдоступнішим з-поміж усіх нових автомобілів. Однак після відновлення поставок, ціни на «Равони» трохи зросли, зокрема сіті-кар, який буває виключно з автоматичною коробкою передач, Ravon R2, тепер коштує від 301 800 грн, що мало не на 100 тисяч більше, ніж рік тому. Тому, дослідивши пропозиції на нові автомобілі від інших виробників, ми підібрали 5 альтернативних варіантів, які вартують приблизно стільки ж, як і R2 після свого повернення.

Читати більше…

 

Відпустка! Як правильно організувати автомобільну подорож

Коли краще їхати: вдень чи вночі? Як харчуватись у дорозі так, аби до маршруту не додалося з десяток незапланованих зупинок? Що краще вживати для відновлення сил: каву чи енергетичні напої? Відповіді на ці та інші запитання ви отримаєте із нашого матеріалу, який доповнює цикл публікацій для тих, хто свою щорічну відпустку витрачає на дальню автомобільну подорож. Звісно, всі поради для того, аби поїздки відбувались безпечно та комфортно!

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up