Електронні петиції: Вінничани просять світлофор біля школи №2

Електронні петиції: Вінничани просять світлофор біля школи №2

Люди скаржаться, що на пішохідному переході по вулиці Соборній біля школи №2 водії ігнорують пішоходів.

На сайт вінницької міської ради виклали петицію «Світлофор на нерегульованому пішохідному переході по вул. Соборній біля школи-гімназії № 2».

Автор Володимир Уманець вважає  необхідним встановити світлофор на пішохідному переході по вул. Соборній біля школи-гімназії № 2. 

«Складність переходу, особливо для батьків з дітьми і безпосередньо для дітей, людей похилого віку, та й взагалі для будь-кого, полягає в тому, що водії просто ігнорують пішоходів. В двох напрямках руху рухається по два ряди машин. І, навіть, якщо перший ряд зупинився, починаєш переходити, а наступний ряд - найчастіше не зупиняється, взагалі - проноситься просто поруч. І стоїш, не знаючи, чи повертатись, чи на свій ризик йти вперед. 
Враховуючи, що поруч школа і парк, куди ходить велика кількість людей з дітками, такий стан речей є недопустимим», - йдеться в тесті звернення.

Відео дня

Станом на сьогодні, 22 лютого 2018 року, крім Володимира ще 16 вінничан вважають, що світлофор  має бути без кнопки, що б не ускладнювати рух транспортних засобів по Соборній.

Петицію можна підписати ТУТ.

Читайте також:

Спроба №4: Що буде з басейном «СКА»? Мерія відповіла на петицію

Чи запровадять в Вінниці режим «Зелена хвиля»? Вже є відповідь на петицію

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Сепар Торонтуй

    А слабо подземный выкопать?

    Вася reply Сепар Торонтуй

    В этих местах, наверное, и катакомбы, и канализации и всякие другие тоннели.... Конечно, лишний переход погоду не испортит. А ну как обвалит что-то?
  • Олексій

    Чому не передбачили голосування (чисто символічне) проти ід,,их петицій?

  • Юрий Бондарук

    я вже й так центр минаю))) бо неможливо їхати через "сайгаків" вистрибуючих на перехід))) у наших пішоходів "інстинкт самозбереження" - відсутній, а культура взаємоповаги з водіями і подавно! Так що ставте хоч три світлофори, як бігали, так і будуть бігати де хотять.
  • Валентина Герук

    там будуть величезні пробки,трамваі тролейбуси машини...

    Anonymous reply Валентина Герук

    все верно. там и так гопа перед переходом. вот только пока он нерегулируемый то согласно ПДР - водитель который не создает препятствий пешеходу может ехать. вот так и разъезжаются-расходятся  методом "просачивания".

    а вот когда будет светофор и 30-40 секунд красного для водителей по обеим направлениям - вот тогда будет ГОПА ПОЛНАЯ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up