Електронні петиції: вінничани просять облаштувати платні парковки

Електронні петиції: вінничани просять облаштувати платні парковки

Проблема з парковками в Вінниці оговорюється не один рік. Вінничанин пропонує варіант вирішення.

На сайт вінницької міської ради виклали електронну петицію «Платні парковки».

Її автор, Іван Криволап, пропонує організувати платні парковки в місті, з нормальними парковочними місцями які не заважали руху та паркоматами.

Дивіться ролик "Паркомати замість паркувальників: як працює система":

Відео дня

Крім того, вінничанин просить за заборонити паркування біля узбіччя на дорогах з інтенсивним рухом.

До кінця збору підписів залишилось: 14 днів.

Петицію можна підтримати ТУТ.

 

Читайте також: Рейд по вінницьким парковкам: місця для людей з інвалідністю зайняті
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Іван Криволап

    Чомусь у цивільних країнах це нормально, зменшення автомобілів на дорозі ( без крайньої надобності ніхто не буде виїзжати), культури паркування ( нормальних парко місць в Вінниці мало, половина водіїв паркуються як олені залишаючи свій лах на дорозі де ніби гарна дорога в дві полоси в одну сторону, але в правому ряду не проїдеш), в сусідній Варшаві це працює дуже гарно, но цеж "загнивающая Європа".
  • Александр Балаганов

    Видно опять решили брать деньги на ровном месте.
  • Олексій

    Будуємо її на своїй ПРИВАТНІЙ території і робимо платною, а все решта регулюється контролем за виконання правил ДР. Правильно тут сказали, податок у  нікуди. З таким поступом можна і прохід по тротуару платний робити.
  • Пупкин Вася

    Парковщики без работы который год .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up