Двоє мотоциклістів збили на зупинці сім'ю. Трирічну дівчинку забрала швидка (ВІДЕО)

Двоє мотоциклістів збили на зупинці сім'ю. Трирічну дівчинку забрала швидка (ВІДЕО)

Сьогодні, 2 липня, близько 19:35, двоє молодиків на одному мотоциклі не вписалися у поворот та збили сім'ю з трирічною дитиною, яка стояла на зупинці. Дівчинку забрала швидка.

Травмована також мати - у неї розбита голова. Один з мотоциклістів втік. Інший трохи травмував руку.

Родину забрала до лікарні швидка допомога. Очевидець розповів, що одразу після аварії він підійшов до мотоцикліста, щоб допомогти і відчув сильний запах алкоголю.

Байкери на швидкості знесли також сміттєвий бак. Його відкинуло метрів на п'ять.

Відео дня

Інцидент стався на вулиці Зодчих біля гастроному "Центральний".

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (55)
  • Парфенюк Александр

    "А ты всех под одну гребенку не греби" - "гребенка" или нет, но, достали ганять по подолью, шумно очень, а шум это - дискомфорт!!! Устроили тут объездную дорогу...
  • Анонім

    Есть два вида моциков так как и байкеров. Это классические и спортивные. На классике любят медленно ездить. Они очень редко попадают в дтп. Что не скажеш про спорт байк. Тут результат на лицо. Мотоцикл это классная вещь особенно когда байкер с мозгамиб

    Мазепа reply Анонім

    Можно как в Европе ввести классы для мотоциклов по кубикам:

    1) с 16 лет разрешен класс А1 до 125 кубиков / 11кВт / 0,1 кВт/кг

    2) с 18 лет при наличии 2 лет подтвержденного стажа А1 после допэкзамена разрешен класс А2 до 35кВт / 0,2кВт/кг

    3) с 24 лет при наличии 2 лет подтвержденного стажа А2 после дополнительного экзамена разрешен любой мотоцикл (чистый класс А).

    А наша безклассовость - это издержки времен совка, когда мотоциклы быстро ездить не могли физически.

    На мнение поврежденных мозгами хрустов, желающих с 16 лет ездить на литровых мотах, внимания никто не обращает.

    Анонім reply Анонім

    Впринципе согласен, единственное что хотел бы заметить - из спортивных, более-менее адекватные эндуристы. Они вечно где-то за городом болото месят, и никому ничего не доказывают.

    Мазепа reply Анонім

    Большинство обывателей воспринимает эндуро как классику, а под спортбайками подразумевает исключительно летающие болгарки и бензопилы.
  • Анонім

    Достали. Нужно запретить эксплуатацию мото с прямотоком и законодатльно установить максимально допустимый уровень шума для ТС. Если вы разгоняетесь быстрее потока никто  вам не дает право ездить между рядов и успевать вклиниваться.

  • Вишневский Игорь

    В это время байкеры, были далеко и трезвые. Кто на Казане под Житомиром, кто в Яремче на Диком огне. Но большинство винницких в Казатинском районе, с. Йосипивка. Дарили подарки и сладости, катали на мотоциклах детей-сирот в специализированном детском лагере. Каждый год туда ездим.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up