Дві ДТП біля ринку "Урожай": по вулиці Пирогова утворився затор (ФОТО)

Дві ДТП біля ринку "Урожай": по вулиці Пирогова утворився затор (ФОТО)

Сьогодні, 8 серпня 2019 року, у Вінниці по вулиці Пирогова майже одночасно сталися дві аварії. Водіїв попереджують, що утворюється затор від Універмагу до ринку Урожай.

У Вінниці на вулиці Князів Коріатовичів загорілась автівка Volkswagen. Нараз її загасили та на місце викликали евакуатор.

За словами свідка Максима, біля 15 години евакуатор, що віз Volkswagen, на дорозі по вулиці Пирогова поблизу ринку «Урожай» задів тролейбус. В результаті почав утворюватись затор.

Вже через декілька хвилин сталася ще одна аварія по вулиці Пирогова. 

Відео дня

— Водій Daewoo стукнув BMW. Це сталося навпроти магазину “Гардинія” та ТЦ "Анастасія", — повідомляє вінничанин.

На місце викликали патрульну поліцію. Наразі правоохоронці з'ясовують подробиці та причини аварії.

Дивіться фото з місця:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Лишь бы как

    Да что Вы так нервничаете. Я когда  вижу хвамилию автора этой статьи уже ничему не удивляюсь в ее опусах.
  • Nazar Grushko

    20 хвилин, ваші редактори хоч якесь ПТУ закінчували? Мало того, що майже у кожній статті текст написаний з помилками, то ще й подаєте неправдиву інформацію. Фольксваген горів на Коріатовичів. Це по перше. А по друге Ланос з БМВ знайшли одне одного значно раніше ніж евакуатор із тролейбусом. Можливо це все і дрібниці. Але такі "дрібниці" у вас постійно. А це вже говорить про рівень вашого професіоналізму.

    Тетяна Ніколюк-Гарда reply Nazar Grushko

    Vadim Pavlov , посилок дійсно дуже багато. І таки майже в кожній статті. Просто не всі їх бачать, і не всі, хто їх бачить, пишуть про це зауваження.

    Sergio Mazz reply Nazar Grushko

    Я підтримую

    Татьяна Калиничева reply Nazar Grushko

    Ехала в это время в троллейбусе №5. По - моему, заторы начали образовываться сразу после моста. Троллейбус ехал 40.мин.

    Nazar Grushko reply Nazar Grushko

    Вадим Павлов тільки що уважно прочитав статтю про аварію на залізниці. Ну що я можу вам сказати) ро взагалі непочатий край роботи по виправленню помилок і редагуванню тексту. А ви кажете не в кожній статті помилки)

    Vadim Pavlov reply Nazar Grushko

    Назар Грушко ну не я перший почав розкидатися словами) І Вам гарного дня)

    Vadim Pavlov reply Nazar Grushko

    Назар Грушко перепрошую, а ви спеціаліст по яким справам?)

    Nazar Grushko reply Nazar Grushko

    Що за "свідки Максима"? Це якась секта? Назви не міняються у жодному контексті. І це не враховуючи те, що, як казав сумнозвісний Добкін, "текст по-дибільному" написаний. Нічого особистого, але я на вашому місці так голосно не розкидався б словами. Гарного дня.

    Vadim Pavlov reply Nazar Grushko

    Назар Грушко Можливо там і була помилка, як зберігалася у "швидкій" версії для ФБ. Якщо автор виправила, то може ще показує з помилкою) У мене без помилки)

    Nazar Grushko reply Nazar Grushko

    Вадим Павлов кажете жодної помилки і особисто перевірили? Ну то в мене для вас погані новини) Такий собі з вас редактор.

    Vadim Pavlov reply Nazar Grushko

    Назар Грушко (Nazar Grushko) закінчували) Не хвилюйтеся. "Мало того, що майже у кожній статті текст написаний з помилками". Інформація не відповідає дійсності. Особисто перевірив новини за сьогодні ;) Жодної. Повторююсь. Жодної помилки) По тому де загорілося авто – журналіст перевірить ще раз. Але не потрібно вже кидати під ноги журналістів і вигадувати історії, що в кожному дописі і новині є помилки. Так. Іноді вони трапляються. Але не "майже в кожній". Поважайте журналістів. Дякую.

    Yulia Krivickaya reply Vadim Pavlov

    Лучше бы вы с такой оперативностью реагировали на комменты разных сепаров и украиноненавистников, как на оскорбление своих журнализдов.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up