ДТП у Вінниці: поліцейський «Пріус» в'їхав у «Газель» заднім ходом

ДТП у Вінниці: поліцейський «Пріус» в'їхав у «Газель» заднім ходом

Вінницькі патрульні на службовому автомобілі потрапили у ДТП. Вони, здаючи назад, в'їхали у «Газель».

Про це повідомляє Дорожній контроль Вінниці.

— Нові фото до сьогоднішнього ДТП. Нагадаємо, «пріус» заднім ходом вдарив їхавшу ззаду машину, — йдеться у повідомленні.

Фото ДТП, які вони виклали, прислав їм читач групи.

Відео дня

Тим часом прес-секретар управління патрульної поліції Вінниці Тетяна Фіщук зазначає наступне:

— Патрульні виїздили із АЗС, їм назустріч під заборонний знак рухався автомобіль. Водій автомобіля не відреагував на сигнал і маячки патрульних. Здаючи назад, поліцейські врізалися в «Газель». На патрульного склали протокол, пошкодження в «Пріуса» та «Газелі» незначні. Потерпілих у ДТП немає, − коментує ситуацію Фіщук. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Скільки ще ці дибіли будуть марнотратити наші податки? Купіть їм лісапетів, коньки, взуття, але не пріуси. Ато на Пріусі, але в задрипаних кросовках. Цирк.

    Хто відщкодує ремонт? Податки бюджетників?
  • Anonymous

    3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений. Так что иногда разрешено. Вот только безопасность все равно должна быть обеспечена. Так что все равно раскиздяи.
  • Didorenko Ruslan

    Цікаве питання, коли було дозволенно рух заднім ходом на пішохідному переході?



    ПДР 10.10

    Забороняється рух транспортних засобів заднім ходом на автомагістралях, дорогах для автомобілів, залізничних переїздах, пішохідних переходах, перехрестях, мостах, шляхопроводах, естакадах, у тунелях, на в’їздах і виїздах з них, а також на ділянках доріг з обмеженою оглядовістю чи недостатньою видимістю
  • Анонім

    Місце заробітку грошей перепутав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up