ДТП по Пирогова: 23-річну дівчину на зебрі збила жінка за кермом «Dаewoo»

ДТП по Пирогова: 23-річну дівчину на зебрі збила жінка за  кермом «Dаewoo»

Вчора, 8 серпня, близько 22.00 години на вулиці Пирогова у місті Вінниці сталася ДТП. Під колеса легковика потрапила  дівчина-пішохід.

«За попередніми даними слідства, 25-річна жінка-водій автомобіля «Dewoo Lanos» здійснила наїзд на 23-річну дівчину, яка переходила дорогу по нерегульованому  пішохідному переходу. Потерпілу з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Слідчі призначили ряд експертиз, за висновками яких буде остаточно встановлена причина аварії», - повідомляють в поліції.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України. За порушення правил безпеки дорожнього руху передбачено покарання до трьох років обмеження волі.

Відео дня

Довідка: За сім місяців поточного року на автодорогах Вінниччини в дорожньо-транспортних пригодах постраждало 621 людина.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Олег Марченко

    Перехід який вище регульованого на метрів 50 взагалі потрібно закрити. Там коли стоїть тролейбус , а по за нього спереді біжить пішохід - камікадзе, так і виходить. Цей перехід в свій час зробили старим добрим ментам :), так як їх будинок навпроти, а йти , а тим паче чикати зеленого світла це не серйозно зовсім.
  • Андрей Авазов

    Перебегала, то что надо ее переехать что ли?
  • Захаров Андрей

    Шукаю свідків!

    25-річна жінка-водій автомобіля «Dаewoo Lanos» здійснила наїзд на дівчину, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

    Наразi дівчина в реанімації в комі у край тяжкому станi!

    Термiново потрiбнi cвiдки та докази (фото, вiдео), висилайте на поштову адресу [email protected]

    Прохання свідків ДТП звертатися по телефону 0969225783, 0930321929 Костя

    Якщо Ви були свідком того, що сталося, будь-ласка, зв´яжіться!

  • Vitaly Koval

    Дівчина пeрeбігала дорогу в 15м від пішохідного пeрeходу((

    Александр александрович reply Vitaly Koval

    ты видел что ты такую херню пишеш додик

    Александр александрович reply Vitaly Koval

    уважаемый свидитель на всякий случай дача ложных показаний это срок

    Тала Крупина reply Vitaly Koval

    Я по городу больше 60 км в час не езжу,так как эти неожиданно выбегающие пешеходы особенно в ночное время очень опасны( Те кто не водитель не понимают что пешеходу намного легче остановится,чем остановить авто. Пора бы уже ввести в школе уроки вождения,чтоб каждый человек с детства знал что такое дорога,автомобиль и пешеход. Тогда меньше было бы аварий хотя бы таких.

    Пупкин Вася reply Тала Крупина

    Ути пути )

    Александр reply Пупкин Вася

    Когда тебя или твоих родных хоть примерно зацепит такая же ситуация, твое мировозрение по поводу вождения и прочего кардинально поменяется!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 За добу на Вінниччині рятувальники ліквідували три пожежі в автомобілях 18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки 16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів 15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю 12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси 11:10 Під цех, майстерню або склад: у Вінниці пропонують приватизувати комунальне приміщення (Новини компаній) 10:21 ЗСУ вчора знищили 212 безпілотників, 11 танків та 43 бойових броньованих машин ворога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up