ДТП на перехресті Київської та Гонти. Водія «Рено» забрали до лікарні (ВІДЕО)

ДТП на перехресті Київської та Гонти. Водія «Рено» забрали до лікарні (ВІДЕО)
  • Аварія сталася близько 14:30, на перехресті вулиць Київська та Гонти;

  • Учасників ДТП двоє: бусик «Рено» та вантажівка;

  • Постраждав водій білого «Рено». Його з легкими травмами забрали до лікарні;

  • Через пригоду навіть тролейбуси змінили маршрут прямування

Як розповіли в обласній поліції, вантажне авто повертало на вулицю Гонти з Київської, рухаючись зі сторони Водоканалу. «Рено» їхало прямо. Зіткнення сталося на перехресті. Обидва водії стверджують, що їхали на зелене світло.

На місці працювали слідчі, які шукали свідків, опитували водіїв. Поліцейські встановлюють, чи був причетний до аварії ще червоний легковик тої ж марки, що і бусик.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВИС у Вінниці на Automoto.ua.

Постраждав водій білого «Рено». Його попередньо з легкими травмами забрали до лікарні.

Відео дня

Ми стали свідками, як на перехресті Київської та Академіка Янгеля водій тролейбуса №13 висадив пасажирів, повідомивши, що змінює маршрут через аварію на Гонти. Сказав, що поїде через муніципальний ринок.

Про аварію стало відомо з чату «ДТП Вінниця» у телеграмі. Це проект від 20minut.ua, який має на меті об’єднати водіїв задля оперативного інформування про ситуацію на дорогах.

Це фото скинув водій у чаті

Вантажівку відігнали на Гонти. Пошкоджень майже немає

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юра Коваленко

    понятно, що водии ихали на зелене свитло, але водию грузовика при повороти на ливо бусика надо було пропускати .и це факт.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up