ДТП біля першої міської лікарні: мотоцикліст “влетів” у “Ладу”

ДТП біля першої міської лікарні: мотоцикліст “влетів” у “Ладу”
Байкер залишився живим - його забрала швидка допомога. Патрульні частково обмежили рух на тій ділянці дороги, через що транспорт рухається дуже повільно.

Аварія сталася близько 14:00 сьогодні, 8 квітня. Рух транспорту на тій ділянці Хмельницього шосе частково обмежили поліцейскі.

Обставини ДТП наразі з'ясовуються слідчим.

- Я забирав двох людей з лікарні, - розповідає водій "Лади" Ярослав. - Коли виїхав на дорогу, почав перелаштовуватися на іншу полосу через автомобіль, що був тут припаркований і заважав руху. Тут з’явився цей мотоцикліст, він газонув як з усієї дурі! Я хотів дати йому місце, але не встиг. Він також злякався - його почало носити у різні сторони. І тоді врізався мені у бік. Мотоцикл ще протягнуло по асфальту після того, як водій з нього злетів.

Відео дня

За словами патрульних, у мотоцикліста, можливо, струс мозку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Анонім

    Пришла весна повыезжали колхозники в зеркола на повозках несмотря  зачем,можно потом говорить     я перестраивается,я на джипе тебя перестроил!!!
  • Анонім

    Ребята, кто имеет видео, пожалуйста предоставте ссылку!!! Нужно помочь разобраться. От этого зависят судьбы людей!

    Жаркий Ваня reply Анонім

    Как мотоциклист ?
  • Анонім

    Какой объезд припаркованного авто? Расположение автомобиля посмотреть- явно разворот собирался делать через двойную осевую. Узкая дорого , потому и от правого края разворот начал, чтоб за один прием справиться.

  • Анонім

    Навіть якщо тазовод і перестраювався то вже наговорив на себе ,бо при перестраїванню повинен був дати дорогу всім хто їхав по ті полосі.Хоча передні колеса стоять так шо тазавод планував разворот.тазовода на мило!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up