Дрифт на площі Ліверпуль. Водія BMW запросили в поліцію отримати два адмінпротоколи

Дрифт на площі Ліверпуль. Водія BMW запросили в поліцію отримати два адмінпротоколи
  • У середмісті Вінниці легковик влаштував дрифт. Маневри зафіксували камери спостереження. Водієві це так не минеться, його запросили до поліції.

Інцидент стався 13 січня на площу Ліверпуль.

— Заїхав водій BMW і влаштував «дрифт-шоу». Це зафіксували камери Ситуаційний центр м. Вінниця. Порушнику загрожує два адміністративні протоколи, — каже начальник КП «Муніципальна Варта» Віталій Чигур. — Такі дії неприпустимі. На цій площі завжди чимало людей. Окрім закладів харчування, там поруч ліцей та зупинка громадського транспорту. Запис відеокамер ми передали працівникам патрульної поліції. Вони вже встановили правопорушника та запросили в управління, щоб скласти протоколи про адмінпорушення.

Відео дня

Написав про подію у фейсбук і депутат Віктор Перлов.

— Герой дня — водій BMW, АВ7529ІА. Що має бути в голові, щоб заїхати дріфтувати на пішохідну площу в самісінькому центрі міста? Площа Ліверпуль на Соборній завжди велелюдна, адже тут McDonalds та 17 школа, а також зупинка громадського транспорту, — пише Перлов. — Як результат Патрульна поліція Вінницької області встановила власника та запросила на 17 січня до управління аби вручити два протоколи про адміністративні правопорушення — за проїзд по тротуару та за відсутність показчика повороту під час виконання маневру.

Згодом Перлов написав ще один допис:

«Це не банальне порушення правил — це хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, ст. 296 Кримінального кодексу України. До речі, містяни написали, що до того, наш «герой» дріфтував поруч, на шкільному подвір'ї. Підготував депутатське звернення до Національної поліції України з вимогою відкрити кримінальне провадження за фактом правопорушення (хуліганство). Також готую звернення до Патрульної поліції Вінницької області щодо притягнення водія до відповідальності за ст. 122 КУпАП України (створення аварійної обстановки, штраф 1445 грн)».

ОНОВЛЕНО

Вночі 15 січня  очільник «Дорожнього контролю Вінниці» Володимир Затайдух опублікував відео, де водії BMW вибачається. Деталі: Дрифт на площі Ліверпуль. Водій BMW вибачився перед вінничанами

 

Читайте також:

У Вінниці зупинили авто за кермом якого був п'яний поліцейський

Кол-центр банку у колонії. Засуджені ошукали українців на понад пів мільйона гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (46)
  • Тони Батонни

    Перлов с "лаборанта" превратился в судью "дредд")))) пробки убирай! Баран!
  • Читач34

    2 протоколи це добре. запросили до поліції то тоже гарно)

    а де була поліція коли він ці дрифти крутив? це ж не дальне село в якомусь  районі. Це ж центр Европейського міста за 300 метрів до райвідділку поліції.
  • Анатолий Гордий

    полная  деградация  одним  словом  село  забитое
  • Сергій Топчій

    10 годин виправних робіт на орбіті або сюрпризі в парку ім. Горького ☝️😅

keyboard_arrow_up