Дівчина дивом вижила після ДТП, але нічого не пам'ятає. Допоможіть упізнати

Дівчина дивом вижила після ДТП, але нічого не пам'ятає. Допоможіть упізнати

Молоду дівчину збила машина. Зараз вона вийшла з коми та не може сказати, хто вона. Подивіться на фото, може ви знаєте потерпілу?

Автопригода сталась 16 травня 2018 року на автошляху сполученням «Київ-Одеса» в районі повороту до села Нерубайське Біляївського району Одеської області.

Дівчина, яка постраждала в цьому ДТП, вийшла з коми і поступово приходить до тями. Як кажуть лікарі, те що дівчина прийшла до тями після двох місяців коми справжнє диво. Після травм такої ваги виживають лічені люди, а з коми виходять далеко не всі.

На даний момент, дівчина поступово приходить до тями. До неї вже повернувся слух, вона реагує на слова і виконує елементарні прохання. На жаль, поки дівчина не може ні говорити, ні писати. З усіх букв алфавіту постраждала вказала на букву Т і емоційно відреагувала на ім'я Тетяна. 

Відео дня

—  Поліція встановлює особу невідомої жінки, травмованої у дорожньо-транспортній пригоді, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Ось фото, яке виклали на сайті поліції:

Прикмети:

  • на вигляд 22-27 років,
  • зріст 170-175 см,
  • худорлявої тілобудови,
  • темно-русяве волосся.

Жінка була одягнена в білу футболку, рожеву куртку, чорні лосини та білі кросівки.

Людей, які володіють будь-якою інформацією щодо особи жінки, просять повідомляти поліцію за телефонами ((048)-779-42-49, (048)-779-42-41, (048)-779-42-07 або (048)-779-20-61.

Читайте також:

Смертельна ДТП біля Гостевії: водій «Фіату» збив жінку. Особу загиблої встановлюють

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Алёна Котвицкая

    А 20 минут, только очнулись!
  • Irina Agne

    Вы серьезно? Уже по новостям показывали, она начинает говорить, потихоньку ходить. Зовут Инна, нашлась родная тётка, сказала заберёт к себе. Уже дней как 4-5 назад это было!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up