Біля Медвежого Вушка в ДТП загинула жінка. Допоможіть встановити її особу

Біля Медвежого Вушка в ДТП загинула жінка. Допоможіть встановити її особу
  • У Вінницькому районі Toyota збила насмерть жінку-пішохода
  • Особу загиблої наразі встановлюють та просять у цьому допомоги вінничан.

Аварія сталася вранці 20 грудня поблизу села Медвеже Вушко.

— За попередньою інформацією, 34 – річний житель міста Жмеринка, керуючи автомобілем Toyota Avensis, допустив наїзд на жінку-пішохода, яка переходила дорогу в невстановленому місці. У результаті аварії  потерпіла отримала травми, несумісні з життям. Наразі поліцією встановлюється особа загиблої, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

  • Прикмети загиблої жінки: на вигляд 55-60 років. 
  • Була одягнута в червону куртку, сірі джинсові штани, біло-сірий светр, чорні чоботи. 
  • При собі мала запальничку та 20 гривень.

Якщо ви знали загиблу жінку чи володієте інформацією, яка стосується ДТП, повідомляйте за номерами: 067-602-16-89 або 102.

Читайте також:

На Житомирщині перекинулася маршрутка, яка прямувала до Вінниці

П'яна ДТП в Агрономічному: суд виніс вирок водію, який скоїв смертельну аварію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Тетяна Мазур

    Агов, журналісти. А що з чоботом на фоторгафії зробили?
  • Pravdorub

    Опізнати жінку по капцям, це не простий ребус, тут і Шерлок Холмс зі всім особовим складом скотланд ярду не допоможе, може лице хоча б для початку покажите для підказки
  • Сергій

    І, до речі, прохання правильно писати назву населеного пункту: Медвеже Вушко. Це - офіційна назва. Саме так село називається на всіх картах, у всіх офіційних документах, у паспортах мешканців.
  • NY

    Это бл** как нужно лететь, чтобы в белый день не увидеть человека!

    Сергій reply NY

    7 ранку - не білий день, до того ж був туман.
    але що на тій ділянці всі літають - правда. Там є зупинка за вимогою, так що то не зовсім невстановлене місце. Щоправда, зупинка там є кілька десятків років, а переходу немає досі.

    лишь бы как reply Сергій

    и чем бы ей помог пешеходный переход если ДТП было за километр до автобусной остановки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up