Біля Тиврова під "Молоковоз" влетіла "Таврія" - загинула 66-річна жінка

Біля Тиврова під "Молоковоз" влетіла "Таврія" - загинула 66-річна жінка
Аварія сталася на Тиврівській трасі 9 січня. «Таврія», в якій їхало четверо людей, потрапила під «Молоковоз». В результаті 66-річна пасажирка «Таврії» загинула на місці, а сама автівка перетворилася в груду металолому.

В п’ятницю, 9 січня, приблизно о першій годині дня на трасі Тиврів-Шпиків, поблизу села Велика Вулига, сталася жахлива аварія. Водій «Таврії», за словами співробітників міліції, не впорався з керуванням на повороті та в’їхав в вантажівку «ГАЗ 3307». В салоні легковушки знаходилися четверо людей: водій, його жінка з 4-річною дитиною та його 66-річна теща.

На жаль теща отримала травми не сумісні з життям та загинула на місці аварії. Про це кажуть в секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.
Інші учасники ДТП отримали невеликі забої, дитина відбулася переляком.

Слідчі відкрили кримінальне впровадження за статтею 286 КК. Водієві загрожує кримінальна відповідальність.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    шановна Ольго, у вас стільки фото  аварії товариші з міліції надали , а як з фото авта  з  вбивства у немирові щось з фото дуже тяжко, давайте разом вгадаємо відповідь:

                                       ведеться слідство

                                       міліція у цьому не зацікавлена

                                       інша причина придумайте самі

                                       фото може зашкодити незалежності україни

    Місцевий reply Anonymous

    Ці фото, з офіційного сайту ДАІ у Вінницькій області.  дивись!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up