Біля школи на Старому місті "Мазда" в'їхала у стовб і настромилась на огорожу

Біля школи на Старому місті "Мазда" в'їхала у стовб і настромилась на огорожу

Сьогодні близько восьмої вечора по вул. Данила Нечая, трохи нижче школи №22 сталася аварія.

Водій "Мазди" виїхав на тротуар і врізався у стовб електропередач. Труба залізної огорожі, яка відокремлювала дорогу прошила наскрізь салон автомобіля. 

За словами поліцейських, які працювали на ДТП водія забрала швидка. За попередніми данними у нього травма голови. Чи був водій напідпитку копи не впевнені, все вирішить експертиза. 

- Він у сорочці народився, кілька сантиметрів і був би труп, - говорили чоловіки, які стояли біля понівеченої автівки. - Видно гнав швидко, така сила удару. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Мельник Светлана

    умники. а никто же не обращает внимание на дорожное покрытие. я тудой проезжаю каждый день.от светофора возле школы до самой середины перекрестка дороги вообще нету. наплывы такие что просто капец. не однократно и меня скидывало в сторону только потому что колёса прыгают. и с етими наплывами годами ничего не делают! дешевле же забор сварить чем качественно асфальт постелить!!!!



    на том участке дороги больше 80 ехать ето уже самоубийство!!! хотя и 80 запрещено
  • Муравко Андрей

    Отбойники там нужно нормальные ставить!!!, а не эти несчастные трубочки. Сколько людей убили на этом перекрестке, в основном пешеходов. Эти столбы на спуске регулярно сносят в основном Мазами или грузовиками, даже остановку перенесли А лежачие полицейские нельзя ставить, если перед ними тормозить на спуске еще и в повороте, тогда вообще громадная вероятность уйти куда угодно в занос, такое трындеть могут только те кто ни разу не сидел за рулем

    Pavel Galuzinsky reply Муравко Андрей

    андрей!там остановки не было никогда!аварии были,забор мне постоянно сносили,трупов пешоходов на этом участке точно небыло!!!!!!!
  • Анонім

    Надо штрафы за превышение скорости поднимать в 10 раз, может перехочется гонять тогда.

    Anonymous reply Анонім

    Справа не в штафах, а в головах

    Анонім reply Анонім

    не в 100 раз сразу? и так штрафы мама дорогая не горюй... еще и скоро камеры с письмами счастья вернут, будет вообще веселуха, кароч ездил бы на авто таких высказываний не было бы, а так с окна трамвая виднее какие штрафы должны быть

    Анонім reply Анонім

    Ой да ладно, расплакались гонщики, поганить им бедным негде, то пешеходы дорогу переходят то какие-то светофоры дурацкие понапридумали. В Швейцарии была точно такая же проблема с аварийностью, но после того как штрафы за превышение скорости стали 1000-1500 евро, так желающих "погонять" резко поубавилось.

    Анонім reply Анонім

    Так в швейцарии это минимальная зарплата...

    Анонім reply Анонім

    Ну и нормально, у нас щас за превышение, штраф вроде 225 грн (явно не минимальная зп. у нас), сделать 2500 грн, помому нормально вполне. Да и вообще скажите мне пожалуйста, какая проблема в том чтоб ехать с допустимой скоростью? У нас как видят ровный участок трассы так сразу зрачки расширяются и ножка тяжелеет. Возьмите статистику даже по области, практически все аварии с летальным исходом из за превышения скорости. Вон соседняя тема, где в бехе четыре трупа, думаете они ехали со скоростью 40 км в час, что даже подушки не спасли?
  • Dmitriy Novikov

    С заборчиком кто-то хорошо придумал, какраз на уровне стекла.

    Анонім reply Dmitriy Novikov

    Ага был бы ближе к забору и попало бы в цель...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up