Біля школи №9 водійка на BMW збила 11-річного хлопчика (ОНОВЛЕНО)

Біля школи №9 водійка на BMW збила 11-річного хлопчика (ОНОВЛЕНО)
  • Біля школи №9, що на вулиці Брацлавській, жінка за кермом BMW збила 11-річного хлопчика;
  • Його забрали до лікарні.

У прес-службі патрульної поліції Вінницької області розповіли, що ДТП сталася приблизно о 14:00, сьогодні, 28 травня. За кермом BMW була жінка. Наразі постраждалого хлопчика, якому 11 років, забрали до лікарні. Тяжкість травм встановлюється.

За інформацією, яку повідомили читачі, які і скинули фото, дитина переходила дорогу по переходу.

Додано

Відео дня

У прес-службі поліції Вінницької області повідомили, що у дитини струс головного мозку та забій м'яких тканин. Хлопчик госпіталізований у травматологію. Відкрите кримінальне провадження за фактом аварії.

ДКВ ДТП/ЗАТОРИ ВІННИЦІ

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Оксана Слободянюк

    Знаю цю жінку особисто! Чудова мама трьох діток, чуйна і добра людина.Все що має з неба їй не впало і заробленого своїми руками.З кожним може трапитися лихо.Не можна судити людину не знаючи її.Хай все буде добре у обох учасників дтп.(до речі поспішала вона на похорон молодого родича)
  • Марина Викторовна

    Ребенок переходил дорогу на зелёный свет.Ребенок умнее 39 летнего водителя со стажем, ребенок обязательно должен учесть что за рулём в наше время сидят цари и боги дорог,которым наплевать на детей и просто пешеходов.Они считают,что их родственники застрахованы и с ними никогда ничего не случится.

    Дай Бог,чтоб мальчик поправился,а водитель не откупился
  • Next

    ПДР,  п.18.2  "На регульованих пішохідних переходах і перехрестях при сигналі світлофора чи регулювальника, що дозволяє рух транспортним засобам, водій ПОВИНЕН ДАТИ дорогу пішоходам, які закінчують перехід проїзної частини відповідного напрямку руху і для яких може бути створена  перешкода чи небеспека".  Тут штраф однозначно. Хай молиться що дитина жива.

    Без Имени reply Next

    ПДР 4.14.Пішоходам забороняється:

    - виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;

    - раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

    Next reply Без Имени

    Для будь якого коментування, потрібно знати ТЕМУ.

    Навчись відрізняти "проїзну частину"  від "регульованих пішохідних переходів".

    Anonymous reply Next

    ой дура-а-ак) а пешеходный переход что не на проезжей части?
  • Вінничанин

    Там складне перехрестя. Останній хто перетинає перехрестя на зелений зі сторони немирівського шосе потрапляє на пішоходний перехід вже коли на ньому запалюється зелений. Так що пішоходи на капоті там доволі часта ситуація. Тільки на моїх очах за рік там було 2 подібних дтп.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up