Біля 16 школи вузька та з вибоїнами дорога. Пропонують її відремонтувати

Біля 16 школи вузька та з вибоїнами дорога. Пропонують її відремонтувати
фото: google maps

Вінничанка Олена Печора подала петицію у якій розповіла про поганий стан дороги біля 16 школи. Жінка закликає розширити вулицю та відремонтувати дорожнє покриття.

Про це йдеться в одній із петиції, яку подали 4 червня.

— Вулиця Матроса Кішки біля 16 школи на даний час не придатна для проїзду через численні вибоїни. Крім того, сама по собі вузька для проїзду. До того ж, там постійно є припарковані авто (пришкільна територія), що ще більше ускладнює рух цією ділянкою, — зазначає автор петиції.

Відео дня

Олена Печерога пропонує відремонтувати покриття проїжджої частини та тротуару, а також розглянути можливість її розширення.

Станом на сьогодні, 5 червня, петицію підписали 12 осіб з 350 необхідних. Долучитися та проголосувати можна ТУТ

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Руслан Амонс

    Там нужно поставить знак парковка запрещена и там раз в день штрафовать
  • Грицько Штахета

    Я думаю, що місту буде простіше і дешевше переселити ту Печерогу десь в Стрижавку, ніж відповідати на всі її петиції )))
  • Наталя Бадрак

    Тільки незрозуміло за рахунок чого її можна розширити, там жеж часні будинки і дуже вузький тротуар, я б краще не дозволила там паркування.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up