Багатостраждальний маршрут на Хутори. Що цього разу не влаштовує вінничан?

Багатостраждальний маршрут на Хутори. Що цього разу не влаштовує вінничан?
  • Вінничани уже неодноразово скаржилися на курсування транспорту на Вінницькі Хутори. Вчора з'явилася нова петиція, яка знову підіймає це питання.

Вінничани неодноразово просили пустити додатковий транспорт на маршрут 19А. Останній раз — у грудні 2020 року, ми про це писали ТУТ. З січня 2021 це стало реальністю, до Хуторів ходитиме три маршрутки.

Маршрут 19А «Центральний автовокзал – с. Вінницькі Хутори (вул. Ватутіна)» має протяжність понад 10 кілометрів. Він пролягає так: вул. Київська – просп. Коцюбинського – Привокзальна –
Лебединського – Немирівське шосе – с. Вінницькі Хутори (вул. Ватутіна). 

Це проблему не вирішили. Вінничанин Сергій Ювковецький 9 лютого подав петиції під назвою «Навіщо відмінили автобус № 176?».

Відео дня

«На маршруті автобусу № 176 курсували ЛАЗи, які вміщали набагато більше пасажирів, ніж ці нові «Богдани», які замінили 176 автобуси і називаються тепер 19А. Ми сподівались, що ці «Богдани» будуть додатково, тому що автобуси 176 йшли з Вінницьких Хуторів переповненими в порушення всіх карантинних норм. А наразі бачимо, що 176 автобуси просто зняли і залишилось три маленьких «Богданчика». Тепер вранці і ввечері в години пік вони просто не беруть всіх бажаючих їхати на роботу (та з роботи) в Вінницю. Що ви наробили? Для чого зняли 176 «ЛАЗи»? Пан Кривешко, поясніть людям, чого над ними знущаються», — цитуємо дослівно текст петиції.

Станом на сьогодні, 10 лютого, дану петицію підписали 11 людей з 350 необхідних. Звернення доступне за посиланням.


Читайте також:

У Крижопільському районі зіткнулися «ВАЗ» та Fiat. Четверо людей отримали важкі травми

Комунальники цілодобово чистять місто від снігу. ОПИТУВАННЯ

На Соборній не розминулися Renault та Daewoo. Камери зафіксували момент ДТП

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Александр Подгурский

    Попробуйте помоніторте цей маршут і побачите що він дійсно буде прибутковим
  • Александр Подгурский

    Коли підуть маршутки з хуторів на Барське .

    Александр Подгурский reply Александр Подгурский

    Максим КраснопірДумаю разом із дачами не менше чим на Київські.А якщо менше то давайте будемо ходить пішки ,чи з китая привеземо рікшів бо нашій владі всерівно.Треба щоб всі були задоволені роботою влади .А так одним все а другим дирку від бублика.

    Максим Краснопір reply Александр Подгурский

    Александр Подгурский А количество людей проживающих на хуторах и на Киевской вы учитываете?

    Александр Подгурский reply Александр Подгурский

    Максим Краснопір Ви мене не зрозуміли .Я написав про хутора на Бучми.які відносяться до міста якраз.І чому з київської є маршут на Барське.з тяжилова є з старого міста є і все нормально а з Бучми не має.Добирайтесь до лікарень до навчальних закладів до авто вокзалу до метро.з пересадками і тратьте на це багато часу.

    Максим Краснопір reply Александр Подгурский

    Александр Подгурский Так 24 маршрут городской и городу маршрут хутора - Барское шоссе не нужет он создаст только проблемы, если он нужен хуторам то вперёд ,разрабатываете маршрут ,объявляйте тендер, а заодно найдите деньги на выплату компенсаций за проезд льготников.

    Александр Подгурский reply Александр Подгурский

    Максим Краснопір Ранком подивіться що робиться на 24 маршуті І поймети чи потягне чи ні.

    Максим Краснопір reply Александр Подгурский

    Александр Подгурский Тогда когда хутора смогут потянуть этот маршрут.
  • Юра Шиманский

    Ну что доумничались а народная мудрость гласит от добра добра не ищут ну а теперь терпите мудрогели
  • Максим Краснопір

    А ничего что статус хуторов поменялся и старые договора недействительны?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up