Аварії п'ятниці, 17-го: біля Вінниці та Жмеринці розбились водії мотоциклів

Аварії п'ятниці, 17-го: біля Вінниці та Жмеринці розбились водії мотоциклів
Минулої доби на автодорогах області в аваріях загинуло двоє людей
  • Вчора, 17 вересня у Вінницькому та Жмеринському районах області стались дві автопригоди, у яких загинули водії мотоцикла та  мотоблока.

— Близько 16 години у селі Лука-Мелешківська 40-річний місцевий житель, керуючи мотоблоком із причепом, не впорався з керуванням та з’їхав у водойму, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Внаслідок ДТП чоловік від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Відео дня

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 291 (порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

— У Жмеринському районі автопригода сталась біля 19.20 години в селі Олександрівка. За попередньою інформацією слідства, водій мотоцикла «ІЖ» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з парканом  одного з приватних домоволодінь, — зазначають правоохоронці.

У результаті аварії 34-річний кермувальник  двоколісного транспортного засобу, мешканець Дніпропетровської області отримав травми, несумісні з життям.

За фактом автопригоди відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики. Обставини та причини аварій з’ясовують слідчі.

 

Читайте також:

Смертельна ДТП біля Вороновиці: не розминулися Камаз та мікроавтобус

Пожежа в кафе «Vinnytsia Food Market» в центрі Вінниці. Що відомо?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up