Аварії біля Калинівки та Погребища: поліція розслідує обставини

Аварії біля Калинівки та Погребища: поліція розслідує обставини
Слідчі розслідують обставини двох автопригод на Вінниччині
  • У Вінницькому та Хмільницькому районах області стались дві аварії. З тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили водії автомобілів та троє пасажирів. Одна із пасажирок померла у лікарні.

За попередньою інформацією слідства, близько 7.10 на автодорозі сполученням Турбів – Погребище неподалік від села Чупринівка 63-річний водій автомобіля Mercedes, житель м. Вінниця не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Ford Focus під керуванням 25-річного мешканця Турбівської територіальної громади. Про це повідомляє Вінницька обласна поліція.

Внаслідок аварії водії транспортних засобів та двоє пасажирів автомобіля Ford Focus отримали травми й госпіталізовані до медичного закладу. 

Відео дня

Водії автомобілів освідувані, вони тверезі. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Довідка:

За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Ще одна аварія сталась близько 8.35 у селі Дружелюбівка Калинівської територіальної громади. 64-річна водійка автомобіля Fiat, вінничанка, не впоралась з керуванням та допустила наїзд на відбійник. 

В результаті автопригоди тілесні ушкодження отримала 91-річна пасажирка автівки, жителька м. Вінниця. Потерпіла була доставлена до лікарні  й невдовзі померла. 

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Довідка:

За фактом автопригоди поліцією проводиться розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання - до 8 років позбавлення волі.

 

Читайте також:

Аварія біля Вапнярки: рятувальники деблокували тіло людини з розторощеного авто

Смертельна ДТП у Гайсині: під колесами вантажівки загинув велосипедист

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анна Дудник

    Дуже шкода бабусі😔 їхали на проводи😔😔😔бачили цю аварію, бабуся сиділа в авто, зупинились спитати, чи треба швидка, але швидка вже була в дорозі. Так хотілось, щоб в бабулічки все було добре((( царство небесне🙏
  • Ivan Sobzyk

    Дороги до Погребищ -не існує.Там за побиті колеса і понівечині автівки обслуговуюча компанія повинна заплатити-жаль в Україні не існує судів і законів.

    Тыдыш reply Ivan Sobzyk

    А ти по принципу "більше газу - менше ям" їздиш?
  • Сергей

    Аварии на ровном месте. Они что слепые ?

    Вадим Дмитриев reply Сергей

    Люди болеют, отвлекаются и теряют концентрацию. Всякое с людьми бывает.

keyboard_arrow_up