Потрійна ДТП у Вінниці: водія «Hyundai» з салону діставали рятувальники

Потрійна ДТП у Вінниці: водія «Hyundai» з салону діставали рятувальники
  • На перехресті Данила Галицького та Хмельницького шосе сталася аварія з трьох авто;
  • Водія «Hyundai» рятувальники та медики діставали з салону. Загиблих у ДТП немає.

Аварія сталася приблизно о 21:15, 20 квітня. За попередньою інформацією, водій «Hyundai» на швидкості «влетів» у два авто, «Toyota» та «Opel», які стояли на світлофорі. Судячи з пошкоджень на передній частині «Тойоти», вона стояла позаду «Опеля», коли у неї ззаду врізався «Хюндай».

Відео дня

Станом на 22:20 на місці пригоди залишалася тільки водійка «Toyota». З нею працювали слідчі, але невдовзі її, як і двох інших водіїв, забрали до лікарні.

Усіх водіїв-учасників пригоди будуть обстежувати на стан сп’яніння.

На місці працювали слідчі та рятувальники.

За словами очевидців, які були на місці одразу після аварії, водія «Hyundai» довелося вирізати з авто. Після цього йому одразу надали медичну допомогу.

Заступник начальника управління патрульної поліції у Вінницькій області Олександр Гаркавюк, який був на місці ДТП, сказав, що усі служби: лікарі, рятувальники та поліція, оперативно прибули на місце аварії.

Виїзд з Данила Гальцького на Хмельницьке шосе був перекритий стрічкою. Світлофори на перехресті вимкнули, рух регулювали патрульні.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Толік Гонько

    Коли можна буде спокій на дорозі ? Наша нова поліція дасть відповідь на це запитання. Коли без страху можна зупинити на красна світло, як це зробила мая супруга.коли??????

    Александр Поляруш reply Толік Гонько

    Толик, только тогда, когда все будут знать, что наказание неизбежно. Ты же сам видел как наша доблестная полиция себя вела. Два часа что то выясняли по телефонам, а потом только начали составлять схему ДТП. И даже не выдали тебе ни каких первичных справок о ДТП
  • Sasha Tkachuk

    Як же люди такі не бояться смерті ??? Не вже вони не можуть їздити як всі нормальні -адекватні водії ! І саме через таких у нас траплятися аварії і жаль не винних людей !! Треба карати за таку їзду !!! Понаїхали тут!
  • Анастасия Кузьменко

    У меня в той аварии друг пострадал, это он был на Опеле. Все пострадавшие в больнице. Ничего весёлого в том нет вообще. По информации которая есть, водитель Хюндая не местный, не видел ни светофора (а там был красный, и машины просто стояли на стоп-линии) и при этом говорил по телефону. И слава Богу, что водители первых двух машин были пристегнуты!!!! А то вообще не понятно что было бы.... Все живы и это главное!

    Александр Поляруш reply Анастасия Кузьменко

    По моему он вообще ни чего не видел, так как даже тормозного пути нет. У меня тоже друзья пострадали на Toyota.
  • Новини Вінниці на 20хвилин

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up