Начальника облДАІ у Вінниці звільнили за "план по хабарах"? (оновлено)

Начальника облДАІ у Вінниці звільнили за "план по хабарах"? (оновлено)
Головний міліціонер України Анатолій Могильов каже, що з практикою «планів» по хабарах у ДАІ ведеться боротьба. Нещодавно саме за це були звільнені співробітники Державтоінспекції, в тому числі керівник ДАІ у Вінницькій області Геннадій Прокопович.

Глава МВС Анатолій Могильов бореться з практикою «планових» хабарів з водіїв.
Співробітники автоінспекції розповідали, пише "Сегодня", що кожен інспектор повинен зібрати за день певну кількість грошей з водіїв і частину здати начальству. Вони ж готують «гостинець» для ДАІ області, і так аж до Києва.
Анатолій Могильов каже, що зараз із цим ведеться жорстка боротьба. Нещодавно саме за це були звільнені семеро співробітників Державтоінспекції: начальники управлінь у Вінницькій і Хмельницькій областях, заступники начальників управлінь в Херсонській та Київській областях.
Причина їх звільнення - участь у корупційних схемах, коли начальство примушує даішників брати хабарі.
- Геннадія Прокоповича було звільнено за прорахунки в роботі, - розповідає начальник відділу профілактичних робіт Державтоінспекції Вінницької області Володимир Мотичко. - Чутки про те, що звільнили за хабарі - неправда. Ні за минулий рік, ні за цей, нікого з працівників Державтоінспекції за хабарі не звільняли. Я вважаю, що це гарний показник. Єдиний випадок звільнення – це коли інспектора, що дулю водієві показав, звільнили.
Читайте також:
Вінницькі даішники "втратили голову"
У Вінницькій області звільнять кожного третього даішника
ДАІшники Вінниці за планом не штрафують

Коментарі (21)
  • Anonymous

    а ведь ничего не изменилось.как приежали на выкачку денег у водителей так и едут.вид перестановки доданкив сума не меняется
  • Anonymous

    Новый "разводняк" Винницких ГАИшников! Едут вечером за авто, начинают помаргивать фарами. Притормаживаешь. Подьезжают. Обьясняют, что "вели погоню". Грозят 450-900 грн по протоколу. За 50-100 грн. отпускают! Забывают об одном! ВИДЕОРЕГИСТРАТОР! Скоро будут увольняться задним числом!
  • Anonymous

    Наверно не выполнил план по ХАБАРЯМ
  • Anonymous

    И теперь они вообще хотят ввести штраф за то что не показал документы им. ПОЧЕМУ Я ДОЛЖЕН ДЕЛАТЬ ТО, ЧЕГО Я НЕ ХОЧУ ДЕЛАТЬ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up